Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja--

Oszukali mnie w HM !!!!

Polecane posty

Gość kaja--

Oj tak pierdola jestem, wiem, ale tak do cholery nie powinno byc! Kupowalam spodnice ( byla do niej doczepiona jakas metka ze jest znizka ktora nalicza przy kasie - cena bez znizki 99,90) i figi ( 19,90 ) . Za obie rzeczy zaplacilam 89,30 ! I oczywiscie jak zwykle bezgranicznie zaufalam sprzedawczyni, ze wszystko naliczy tak jak trzeba. Okazuje sie ze na spodnice bylo 50% znizki ... Patrze teraz na paragon w domu i co, walnela mnie na 20zl bo dwa razy mi te figi policzyla 😠 ! Cholera jasna! Teraz to juz bede wszystko sprawdzac i analizowac ... Jestem wsciekla, najbardziej z tego powodu ze juz nic z tym nie zrobie i ze nie zwrocialam na to uwagi, ale nie mam zwyczaju przeliczac wszystkiego przed dotarciem do kasy, chyba ze mam wyliczone fundusze! 😠 😠 Uff musialam sie wyzalic ... 😠

Gość kaja--
A teraz dodatkowo zalozylam watek nie tam gdzie trzeba, mialo byc na zakupach 😠.

Gość mirtillo
a nie możesz iśc i zareklamować tego?? może warto! zawsze odzyskasz 20 zł

Gość smigaj z powrotem
do sklepu!!!

Gość kaja--
Ale jak im udowodnie ze wzielam tylko jedne figi?

Gość hhhhhhhhhhh
ja bym tam poszla sie o swoje kłócić! nie daj się! bo teraz ta suka co Cie oszukala sie cieszy! idz tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jumi
W H%M można zwrócić ubranie spokojnie lub wyjaśnić tę sprawę i oddają ci pieniądze.

Gość Jumi
Nie zrobiła tego specjalnie...trzeba to wyjaśnić.

Gość smigaj z powrotem
normalnie :) powiesz,że kupowałaś tylko jedną parę,a zapłaciłaś za dwie.Ja kiedys robiłam duże zakupy w Auchan,na spożywce babka policzyła mi zamiast 1 op. danonkow to 6 op!!!Ale byłam wściekła.Wróciłam,powiedziałam w miarę grzecznie i dostałam kasę :)

Gość hhhhhhhhhhh
niech do tego dochodza ze wzielas jedne figi! po to sa te kasy fiskalne a przeciez musza wiedziec ile i czego maja na sklepie! jak cos to pros kierownika! nie badz dupa bez obrazy ;) KLIENT NASZ PAN!

Gość hhhhhhhhhhh
niech do tego dochodza ze wzielas jedne figi! po to sa te kasy fiskalne a przeciez musza wiedziec ile i czego maja na sklepie! jak cos to pros kierownika! nie badz dupa bez obrazy ;) KLIENT NASZ PAN!

Gość kaja--
Hm faktycznie macie racje, wieczorem postaram sie tam pojechac i to JAKOŚ wyjasnic, choc nie wiem czy cokolwiek uda mi sie im udowodnic.

Gość Jumi
Chamstwem,złością i krzykami nic się nie załatwi tylko się człowiek ośmieszy.Najważniejszy jest rachunek,jeśli go posiadasz wyjaśnisz sprawę i po wszystkim.Oczywiście klient nasz pan ale też sprzedawcę trzeba szanować a nie zachowywać się prymitywnie.

Gość hhhhhhhhhhh
nikt nie pwoeidzial ze ona ma tam wejsc, klnac i krzyczec! niech powie wszytsko na spokojnie jak bylo! ale jesli kasjerka nie bedzie chciala naliczyc tego poprawnie od nowa to ja bym poprosila kierownika sklepu ;) najlepiej idz tam dzisiaj, najszybciej jak tylko mozesz, wieksza szansa ze Cie bedzie babka pamietac! a moze ta z HM tez juz sie kapnela ze sie pomylila! tylko wiadomo nie ma jak Ci tego powiedziec ;)

Gość kaja--
Nie mam zamiaru krzyczec czy sie wklocac, to nie w moim stylu,tylko ten H&M to godzine drogi ode mnie wiec sie zastanawiam czy to ma w ogole sens zeby taki kawal jechac, drugi koniec miasta, ale z drugiej strony jak jutro bede w centrum to juz moge nic w tej sprawie nie zalatwic.

Gość czesc ja
przestańcie kto uwierzy że miała tylko jedną pare majtek, szkoda zachodu za 20 zł wioski sobie narobić, bo tam zawsze tyle ludzi a ty bę dziesz stała i kłóciła sie z babką. daruj sobie

Gość uppppppppp
A mojej siostrze kiedyś dla odmiany nie policzyli za jedną bluzkę :P Zauważyła to dopiero w domu.

czasem zdarza mi się robić zakupy w H&M i z tego co zauważyłam na ubraniach jest stara, skreślona cena, a obok ta nowa obliczona procentowo, więc ja nie wiem jakim cudem Ty to procenty musisz sobie w głowie obliczać:(

Gość katharsisss
z pewnością mają w tym sklepie kamery jak w większości tego typu więc jeśli nie będą chcieli uznać Ci tej reklamacji możesz zażądać sprawdzenia nagrań.. na których będzie czarno na białym ile par fig miałaś w ręce podchodząc do kasy... ale myślę, że obeszłoby się bez tego :) nie daruj im, nieważne czy wina kasjerki czy nie, Ty nie musisz na tym cierpieć.