Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

voyerysta

Gorąco a mnie się chce

Polecane posty

z masłem to chyba bułeczka :-p ale po co dziś maslo ;) znudzona - to sie nie chwal.Pokaż na co Cie stac.

zaraz pokaż :D Prosze się wpisac na listę chętnych, rozpatrzę wniosek w terminie dowolnym

ja skumałem Zenka,to tak z przekory :-p Zawsze zwilżam slina:classic_cool: znudzona - ja jestem artystą a w tej dziedzinie a nie jakims pryszczatym uczniakiem.ja mialbym sie na liste zapisywać ?

mylisz pojecia voyerysta=narcyz nie mowiłem ze jestem piekny tylko,lubie seks i że chce mi sie. Artystą jestem w rozumieniu np.minety :-p

Gość Alicja 23
Ale topik! Ja tez chce sexu!!!

ehh , Niby taki spragniony seksu jesteś, a tylko makaron na uszy kafeteriankom nawijasz :P

oj znudzona - :o ile to juz razy Cie zapraszałem,a Ty wiecznie znudzona.:( niezadowolona Chociaż dzis przyznałas ie,że bywasz takze inna.To dobrze.Kiedys musisz zrobic pierwszy krok by sie odblokowac👄

musztarda- da się.Ty przeczytasz bajkę o tej corce,a ja ja wykonam :classic_cool: wszak głowe bedę miał na kolanach :-p

Mimo całego wyuzdanego znudzenia, kręci mnie model tradycyjny, kiedy to mężczyzna zdobywa okazującą mu zainteresowanie kobietę.

Ależ Zenuska - napisalem,ze mnie nie interesuje zaden cyber,hiper czy inny seks na monitorze.Dlatego też nie naduzywam goscinności Pań:-p tutaj ;) 👄

Zrobimy jak w teatrze.Pierwszy akt i potem antrakt.Na córkę.:-p Potem drugi akt i znów antrakt.Na druga córke. A potem standing ovation:D Zenka - a kto będzie animatorem pacynek :-p ?