Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osobiście uważam że

Kto z was nigdy nie uprawiał seksu oralnego i nie zamierza go uprawiać?

Polecane posty

Gość Blame
HEJ ale nie zasmiecajcie topiku takimi wypowiedziamy...

Gość 20 latka
osobiście uważam że - seks jest bardzo wazny mozecie nie miec wspolnych zainteresowan nie chodzic w te same miejsca w wolnym czasie a i tak bedziecvie razem, ale jesli w lóżku masz inne potrzeby niz partnerka nie ma przed wami przyszlosci

Gość Milosław
jesteście beznadziejne - tak jak moja żona

Gość Milosław
Moja zona czyli Kazimierz, a jest zalosna bo mam penisa 9 cm we wzwodzie i nawet nim mi dokladnie uszu nie moze wyczyscic.

Gość tez sie wypowiem..............
żartowałam nie miałabym serca mojemu misiowi nie zrobić gdy tak bardzo mnie prosi

Gość szcześliwa
ja mam takie pytanie, czy podczas sexu oralnego, kiedy to sperma wytryśnie mi do buzi a ja ja połkne to moge zajśc w ciąże czy to jest całkiem bezpieczne?

Gość Fellatio Cunnilingus
Wiwat seks oralny. Nic dodac, nic ujac.

Gość gość29lat
Ja nie uprawiałam mam 29 lat W życiu nie chodzi tylko o seks:) jak sie jest nudnym za dnia to w nocy trzeba jakoś nadrobić, zrekompensować. Współczuje takim osobom... pozdrawiam

Gość LuckyMarco
A ja powiem tak - większość z was pisze to, co by chciało. Tak na prawde mało kobiet uprawia ten rodzaj seks. Z resztą nie każdy facet to lubi - ja nie lubię, mimo iż 3 razy miałem. Mam 27 lat.

Gość gość
tylko qrwy wylizują penisy chłopom w robocie w kiblu zaraz po ty jak się odleją to one już się czają za drzwiami :D

Gość gość
Moja żona uwielbia seks oralny. Gdy była jeszcze moją dziewczyną i gdy już uprawialiśmy seks tradycyjny miałem wielką ochotę na a to aby wyliczać jej cipkę. Krępowałem się jednak tego zaproponować bo nie wiedziałem jak zareaguje. Wątpliwości rozwiała moja dziewczyna podczas uprawiania seksu z nią. Całowałem jej brzuch i kiedy znalazłem się między jej udami ona bez słowa uniosła biodra do góry i nastawiła mi swoją cipkę. Zrozumiałem o co jej chodziło. Wtedy po raz pierwszy spróbowałem seksu oralnego jako strona czynna. Seks oralny jest dla nas od tamtej pory zawsze wstępem do penetracji.