Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWOSTKA

POCZTA POLSKA-PRACA!!!

Polecane posty

Gość CIEKAWOSTKA

Pracował ktoś może kiedyś na poczcie?:)Zamierzam złożyć tam papierki,bo potrzebują ekspedientki-za okienko pewnie:).Nie wiem ile tam płacą i jak się pracuje.Wie ktoś?Piszcie....

Gość czarny jasiek
ja pracuję dostaniesz 1200 pln BRUTTO ;) smiech na sali na moim urzedzie kobiety pracują na okienku po 7 godzin

Gość CIEKAWOSTKA
Ej,to ile macie netto?Wiesz dla mnie to może nie taki śmiech,bo ja pracuje za 650netto:(,a więc może tam więcej miałabym...A jak kobietki pracują-nie narzekają?Bow mojej mieścinie słyszałam,że grubo po godz.zostają.Ale ja do wiekszego miasteczka składam.

Gość czarny jasiek
u mnie nie zostają ja jako listonosz mam przeciętnie 850 netto + 400 co miesiac na napiwkach ZENADA !!!!! bo chcialbym w koncu sie usamodzielnic O CZYM MOWA !!!!

Gość CIEKAWOSTKA
A w jakim mieście pracujesz-jeśli można wiedzieć?:)

Gość czarny jasiek
W Gawrolinie ale dorabiam jeszcze 500 pln miesięcznie wykradając renty niepelnosprawnych z domu opieki, bardzo się tym podniecam... Czy jestem chory?

Gość CIEKAWOSTKA
Nie wiem.Nie znam Cie:)a z resztą nie mi to oceniać:)A w tym Gawrolinie to chyba siedziba firmy Avon jest,nie:)?

Gość czarny jasiek
raczej nie :o zdaje ci sie rośniesz.....

Gość CIEKAWOSTKA
Jasiu fajny jesteś chcesz me nagie foty na maila? Podaj prześlę Ci na poprawę humoru zdjęcie z butelką szampana....

Gość CIEKAWOSTKA
ale frajerstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!Podszywacze!!!!!!!!!!!Palcie gume...ja już kończe a Wy jak chcecie to se pogadajcie...:)Pozdr.

Gość CIEKAWOSTKA
MY TEŻ POZDRAWIAMY CIEKAWOSTKO P.S. a nie wyslalabys tych fotek? :-)

Gość teraz jajajajja
a mi ostatnio ukradli na poczcie paczkę, złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość CIEKAWOSTKA
a myślisz ze po co ja chce na poczcie pracować?? te 1200 BRUTTO to za mało trzeba sie paczkami ratowac:o

Gość marta martusia
Witam! interesowałaby mnie praca na stanowisku asystent okienka operacyjnego, gdzie się udać aby złożyć aplikacje, wysłałam kiedyś na maila głównego poczty ale zero odzewu. Moze ktoś mi powie jeśli tam pracuje, jak dostał tą prace?

Gość mala japa
jasiu nie mozesz tyle na poczcie zarabiac bo to jest ponizej najnizszej krajowej wiec nie wciskaj tu kitu

Gość marta martusia
podnoszę moze jednak ktoś mi odpisze:)

Gość Marianna567
tylko, że najniższa krajowa obowiązuje na umowę o prace, nie wiemy, na jaką umowę pracuje jasiu. na zleceniu jak najbardziej może tyle zarobić. a więcej o pracy na poczcie tutaj http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2118

Gość gość
temat z 2006 roku :O co za idiota to odkopuje?? a jasiu to juz w ogole pojechal [ja jako listonosz mam przeciętnie 850 netto + 400 co miesiac na napiwkach] - skad te 850?? w 2006 roku listonosz zarabial dobre 3000-3500 miesiecznie netto! teraz jest ciezej bo z 70% osob ma konta i emerytury juz nie takie wysokie jak kiedys :P