Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kot w paski

Zaczynamy pisac powiesc arabska - zapraszm

Polecane posty

Gość ponoc Ohiboka

chłopiec poczuł mdłości..rój much niebezpiecznie zbliżał się do maszynki z mięsem, warkot ostrzy nęcił owady swoistą pieśnią godową, słodko - mdlący odór kierował owady wprost do gardzieli maszyny....tłusta arabka patrzyła na coś zupełnie innego...

Gość Kot w paski
Minęło troche czasu, aż wzrok chłopca przyzwyczaił sie do ciemności. W domu wszystkie okna były zabite i tylko przez szczeliny między deskami przebijały sie pojedyncze zakurzone promienie dnia. Dostrzegł po chwili kontury łóżka z metalową ramą, z której łuszczyła się farba. Nie był pewien czy stoi ono puste, więc podszedł bliżej....

Gość ale on chce w tch szlaczkach
:o

Gość przegrałem zycie

Gość przegrałem zycie

Gość snupa
IIIIIIIiiiiiiiiii???????????????

spod warstw burych tkanin zdawał się słyszeć cichy szept przerywany rzężącym oddechem, spazmy bólu wiły kłębowisko szmat raz w jedną raz z drugą stronę...chłopiec pochylił się...

http://www.arabski.net/slownik/index.html kochać أحب ahabba kochanek عاشق aszik (عشاق uszszak, عاشقون aszikun), عشيق aszik kochanka عاشقة aszika, عشيقة aszika kochanie حبيبي habibi, r.ż. حبيبتي habibati, (miłość) حب hubb

żylasta ręka chwyciła go mocno.....bury całun odsłonił zoraną cierpieniem twarz, a drżące wargi wydały błagalny szept:مات ماء ماء w panice chłopiec wyrwał się resztką sił....

Gość Ewaryst Estkowski
... i chciał wybiec, ale zmartwiał z przerażenie. Drogę ucieczki zagrodził mu Roman Giertych. -Marsz do szkoły, gówniarzu! - ryknął z sardonicznym uśmiechem po czym - chyba dla podkreślenia wagi swych słów - beknął dwa razy.

Gość cholerka no
nie wiem jak jest kocham , wiem , ze habibi to Kochanie. Zapytam się :)