Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaneeta

Seria IWOSTIN PURRITIN

Polecane posty

Gość aaneeta

Witam! Mam pytanie czy ktoś stosował te kosmetyki?Ja myje od pewnego czasu twarz żelem IWOSTIN i używam kremu matującego. Nie wiem czy to własnie od tej serii, ale moja twarz jest z dnia na dzień w gorszym stanie, syfy i jest całą czerwona jakbym miała uczulenie.

Gość .evi.
żelu nie polecam. polecam natomiast emulsję na dzień.

miałam preparat na noc i byłam zadowolona.Wyraxnie lepsza skóra.Równiejszy koloryt i mniej zanieczyszczen i pryszczy.

Gość wwiola
JA UZYWAM ZELU DO MYCIA TWARZY I JSTEM BARDZO ZADOWOLONA PONIEWAZ NIE PRZETLUSZCZA MI SIE TWARZ TYLKO NAJLEPSZE EFEKTY UZYSKUJE SIE STOSUJAC WLASNIE TEN ZEL Z KREMEM Z TEJ SAMEJ SERII NA NOC. I JESZCZE CZASAMI STOSUJE WODE TERMALNA IWOSTIN SUPER NA TE GORACE DNI.

Gość aaneeta
Dzieki za odpowiedzi , ale wlasnie u mnie chyba mycie tym zelem powoduje pogorszenie stanu skory. Wczesniej nie mialam az takich problemow a jest teraz coraz gorzej. Zastanawiam sie czy przerwac uzywanie czy kontynuowac.

uzywam kremu na noc i jest super, emulsja na dzien mi nie odpowiada, reszty nie stosowalam pozdrawiam :)

Gość oddczekaj
2-3 tygodnie i sie poprawi:)) u wiekszości osób po rozpoczeciu używania takich kosmetyków jest chwilowe pogorszenie ( wszystko wyciąga na wierzch) a potem bedzie coraz lepiej:)))