Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia.aaa

poczta polska- reklamacja

Polecane posty

Gość madzia.aaa

1.5 tygodnia temu wysłałam 2 paczki ekonomiczne. Do dnia dzisiejszego nie doszły do adresatów. Jakie mam szanse odzyskania tych paczek, posiadając potwierdzenie nadania przesyłki? Czy takie potwierdzenie daje mi w ogóle jakąś gwaranancje?

Gość madzia.aaa
up

Gość jejjjjjkkkkkkkuuuu
Powiem brutalnie: tych paczek już nie odzyskasz. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, ale te paczki już ktos sobie dawno zabrał. Dziwię się jedynie, że ludzie korzystają z poczty polskiej, gdzie nie ma imiennego przydzialania pracowników do każdej przesyłki, zamiast skorzystać z droższych, ale PEWNIEJSZYCH prywatnych firm kurierskich, które dbaj.a o klientą, bo chcą mieć dobrą renomę. Ja miesiąc temu podałem PP do sądu.

PP to skur.....ny, do dzisiaj nie doszły do mnie ani do znajomej kartki z widoczkiem z USA, podejrzewam tylko dlatego ze były w kopercie, pewnie buraki mysleli ze tam dolary znajdą, a kto dzisiaj dolary przesyła w kopercie??!! Złodziejska mafia i tyle:P:P:P

Gość wazna paczka
ja czekam na paczke priorytetowa juz prawie tydzien, skandal i tyle. Specjalnie doplacilam i zrobili mnie w balona.

Gość wazna paczka
aaa paczka ekonomiczna idzie ponad dwa tygodnie!!!

Gość nie dziwi mnie to zaginiecie..
moja kumpela kiedys miala dostac paczke z cym s tam czekala z 2-3 tygodnie,no i jej chłopak zadzwonil na poczte,ale nic...po jakims czasie znow zadzwonil i zagrozil policja,itp ,zarzucil poczcie,ze to nie pierwszy raz sie zdarza,ze w ich rekach ginal przesylki...i co..?paczka po 3lub 4 dniach znalazla sie ...:)poprostu uwazam,ze oni przetrzymuja paczki jak dlugo sie nikt o nie nie upomina,to zabieraja sobie...wg to moze nie cala poczta,ale pracownicy oszusci...:(

aha zapomniałem dodac ze kartki były wysłane w marcu, wiec ponad 3 miechy temu