Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

I Polska wygrala........

Polecane posty

2:1 :D coz gralismy srednio ale dobre i to:D 2 gole strzelil Bosacki,ktory jest obroncą:P i zostal powolany w ostatniej chwili...a gwiazdy typu Zurawski zawiodly na calej lini:O Za to nasi kibice..Miodzio...Kurde z takim dopingiem to my powinnismy do polfinalu zajsc a nie....z innych to dobrze zagrali Boruc,,Brozek,Smolarek i może Bąk..A trener Janas musi odejsc:classic_cool:

Gość noob
ale tak czy siak MŚ bedzie Hiszpania ..... tako rzecze Nostradamus: "Kibice hiszpańscy mogą być spokojni - reprezentacja tego kraju wygra piłkarskie mistrzostwa świata, które odbywają się w Niemczech. Przepowiedział to bowiem... Nostradamus. Popularny dziennik hiszpański "20 minutos" opublikował przepowiednię słynnego jasnowidza sprzed kilkuset lat. Na jej podstawie redakcja wysnuła wniosek, że hiszpańscy piłkarze zostaną mistrzami świata. Przepowiednia brzmiała następująco: "Kiedy siódmy miesiąc 2006 roku się skończy, król Hiszpanii przekroczy Pireneje wraz ze swą armią. Legiony Belzebuba będą go oczekiwać, aby stoczyć wielką bitwę w centrum Europy. I uda się zwyciężyć złego ducha. Święty Graal wróci do Hiszpanii wraz z triumfującym królem". Według swobodnej interpretacji dziennikarzy, ta przepowiednia oznaczać ma, że to Hiszpania zdobędzie piłkarski Puchar Świata. Nie podano jedynie, kto ma być owym Belzebubem..."

Gość stary kibic
zartujesz? Bosacki jest obronca? NIgdy bym na to nie wpadl :O Ty jestes jakims znawca czy jak ? Ile masz lat bejbe?

kutwa mac Bosacki byl powolany jako obronca 😡 ale swą grą udowodnil bardziej ,ze powinnien byc napastnikiem... az tak trudno to z kontextu wypowiedzi wyczytac :P:>:O

Gość stary kibic
Ile masz lat? Powtorze pytanie...

Gość odejsc to musi
ten sqrwiel Listkiewicz 😠

Gość stary kibic
tak wlasnie myslalek ;) A tak btw to wy juz macie wakace czy nie? Bo tyle sie dzieciarni szweda, ze juz nie wiem:O

dopiero w piatek:P ale i tak nikt juz do szkoly nie lazi bo oceny są wystawione...nauczyciele zresztą tez nie bo im sie nie chce...nie dziwie sie...

Gość no to myslek tak dalej
i bedziesz mial swoje wakace :O i daj juz dziewczynie spokój :O

Gość stary kibic
no niestey widze, ze nie chodzicie bo leb mnie jzu boli od tych wrzaskow pod oknem :O

heh..w moim miescie to wszyscy na plazy siedzą:P choc dzis gdy ogladalam mecz,jakies 10letnie gowaniary graly w berka i myslalam ze im doniczke na lby spuszcze,taki harmider robily...:O

Gość upupupupupu
osz kurwa!! a ja nie ogladalam!!!! bedzie powtorka????

Gość upupupupupu
nie no powaga,sa powtorki?

Gość zzzzzzzzzzz
Tak to jest jad dzieci dochodza do glosy " Dzieci Neostrady" , forum ziarno Furious na ciebie czeka

hmm no ja nie sadze ze me poglądy antyhomofobiczne antyfaszystowskie, poglądy liberalne są jakies smieszne itd:/ :>

heheh ja w ieku 17 lat miałam tak samo radykalne poglądy jak mam i teraz a 10 lat juz prawie minęło :P i nie wyobrazam sobie bym miała miec inne....raczej po trepanacji czaszki ... domową wiertarką :O

ale sorry ten topic przeznaczony jest do dyskusji o tym meczu a nie o roztrzasaniu tego ile to ja mam lat i ajkie to mam radykalne i gowniarskie poglądy :O :P

no poglądy na zycie to tak do konca nie są tu opisane...bo mam bardzo rozbudowane..owszem w niektorych kwestiach radykalne i dojrzale a inne jeszcze takie obojętne ,zdeczka egoistyczne itd itp... choc na pewno nie takie jak u 70%polskiej zglobalizowanej mlodziezy,u ktorej liczy sie tylko by sie naj.c, nacpac, sexic itd itp:O

och niestety mylisz sie ,ze to sie u mnie liczy :O rzeczywiscie od mojego attusia co daje na miesiac 300zlotych a czasem nic bo woli imprezki moge wiele wyludzic.........owszem raz an rok rusza go sumienie w postaci zakupu jenasow takowej marki z promocji 50%:P:> heh a po 20stce to mym celem jest to zeby samemu cos k..a mac osiągnąc byc kims a nie zebrac po rodzinie......

oj tak tak jestem rozpieszczoną nastolatką,ktora w glowie ma siano itd itp...:> ach ajk milo jest tak osadzac ludzi po jakims tam topicu...ach to,ze tak abrdzo jestem pusta i zsuczala bo interesuję sie modą wynika z tego,ze jest ona mą pasją....po prostu ktos lubi grac w tennisa,tylko o tym gada to aj lubie projektowac.. :> koniec...

Gość Jan Niewierny
coz nasi grali nie za dobrze..ale wygrali:D wez sie dzioucho nie rpzejmuj tam ajkims gadaniem.......szkoda na to nerwow...

Gość upupupupupu
no zesz.....przejrzalam cala telegazetke na najblizszy tydzien i kurde nie ma powtorki!!! sa innych meczy owszem ale polski nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nitk sie nie orientuje na ktorym moze byc i czy wogoel bedzie?

hmm a tak kibice na Rasiaka najezdzali a gdy wszedl to w ciagu 10min. zrobil 2grozne akcje.... ALe nasz genialny trener musial zarcikow posluchac;P:O

Gość sdffdsdfd
boruc jest boski