Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony ktos

Chcecie sie kochac a tu dzieci za sciana.

Polecane posty

Gość Zmartwiony ktos

Czy macie taki problem .U nas jest tak ,ze musimy czekac do chwili jak dzieci - wcale juz nie male -w koncu pojda spac .No i kedy sie kochac ,gdy trzeba wczesnie wstac .Zarzadzic wczesny capstrzyk ?Macie jakies pomysly albo doswiadczenia.

Gość rain killer
może wolnośc sexualna :P ?

Gość wspolny prysznic
;)

Gość Ali 23
Ha , ja mam za ścianą akurat rodziców i młodszego brata ............. bo mieszkamy z męzem razem z moją rodzinką........... i to jest dopiero koszmar! Normalnie chyba nie zauważyli że juz dawno jestem dorosła............... No i rzeczywiścoie kochamy się dopiero jak wszyscy pójdą spać i to po cichaczu, mąż mówi ze kiedyś zawału dostanie bo nasłuchuje czy nikt przypadkiem nie szwęda się po domu! stres i nic więcej! No i nie liczę tych momentów kiedy nie ma nikogo w domu, mimo ż ezdzrza się to bardzo rzadko ale jednak - wtedy pozostaje tylko nasłuchiwac czy drzwi wejściowe się nie otwieraja albio czy nikt na podwórko nie wjeżdza.............. Oj cieżkie te życie................

Gość no wiecie
samochod winda (jak mieszkacie w bloku) plener albo hotelik na pare godzin albo w jakims miejscu publicznym kawiarnia czy cos a dziecie to dokina wyslac albo jeszcze gdzies na wakacje na kilka tygodni najlepiej :D

A nie możecie po prostu drzwi zamknąć na klucz? :)Prysznic jest fajny ale ile razy można się ciągle seksić pod prysznicem :o

Gość Ali 23
My to akurat skorzystaliśmy dzisiaj z mieszkania teściowej bo wyjechała na kilka dni..................... i wkońcu moglismy się spokojnie zaspokoić :D

Gość inna mamuśka
a my lubimy adrenalinkę ;) pamiętam te gorące numerki, jak mieszkaliśmy u teściów.... aaaa teraz mieszkamy sami, mamy 5 latnie dziecko.... ale problemu nie ma.... bo prowadzimy firmę wspólną....i dodatkowo biuro mamy w domu.... więc problemu z wygospodarowaniem czasu na numerek nie ma ;) ps a jakie jeszcze sposoby, cóż można wyjechać na weekend, bez dzieci, albo dzieci podrzucić do babci i zostać w domu....

Gość Ali 23
Właśnie, jakoś głupio by było jak by np mama weszła do pokoju a to akurat "srodek akcji", albo co gorszę finisz :D

Gość do ali23
nie rozumiem Cie. przecież jesteście malżeństwem a wiec to że uprawiacie sex to chyba normalne? po prostu trzeba wytłumaczyć mamie żeby pukała i czekala na odpowiedź czy może wejsc czy nie. ale najlepszym rozwiązaniem jest zamykanie drzwi na klucz i nie przejmowanie się rodziną. sex jest rzeczą normalną a nie jakimś zboczeniem.

Gość Ali 23
No w sumie tak, ale to i tak idiotyczna sytuacja jak w czasie akcji ktos Ci wpada do pokoju i np pyta czy twój mąż idzie na rano czy na wieczór do pracy.....

Gość Gracie Lou
My tak mamy, jak odwiedzamy na kilka dni moich rodzicow- najpierw czekamy az szanowna rodzina pojdzie spac, a potem po cichaczu. Dla mnie to jest dosc ekscytujace- taka mysl, ze moglibysmy zostac przylapani :P Ale szczerze mowiac nie wiem, co bym zrobila, gdyby nagle moj tata wparowal do pokoju, zeby sie o cos zapytac. MOj maz by sie przykryl i udawal, ze spi (hehe), ale ja? Czy ktos mi uwierzy, ze spie nago??? Tak czy inaczej na dluzsza mete, chyba bym nerwicy dostala.

Gość Zlapani na goracym...
Kiedys to przylapala nas nasza jeszcze mala coreczka ,ktora powinna juz dawno spac.Przuszla i zapytala dlaczego mama nie ma nic na sobie i ze moze sie przeziebic Za chwile znowu przyszla ,ale nie pamietam juz co mowila.Obudzil ja na pewno halas .

Gość inna mamuśka
a ja śpię nago.... bo lubię.... z dzieckiem się kąpię, więc jak zobaczy czasem kawałek cycka to nie robi to na nim wrażenia. i tak, tez nas kiedyś przyłapał... jak był mniejszy to mieliśmy taki patent z jego ulubionym scooby doo- 1:30 oglądał jak zahipnotyzowany.... ale kiedyś płyta się zaciła... i przyszedł..... to my udaliśmy że się przytulamy, byliśmy pod kołderką- a że zazwyczaj nago śpimy- to" łykną" bez problemu.... miał ze 3 lata.... zastanawiam się tylko, czy jak dorośnie, to się połapie o co wtedy biegało?

Gość Mam ten sam problem
Zrobilem blad ,ze w moim domu naszej sypialni nie umiescilismy na parterze .Blad architektoniczny! Wszystkie sypalnie mamy na pietrze.Wszystko slychac ! Kochamy sie na podlodze .Ale komfort sobie zgotowalem!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin