Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pseudo

PROBLEM Z KOMPEM. WYSKAKUJĄCE NIEBIESKIE TŁO I SAMOISTNE WYŁĄCZANIE

Polecane posty

KIEDY CHCE ODPALIC NOWĄ GRE KTORA zassałam z neta wyskakuje mi niebieskie tło z białymi napisami poczym komputer sam sie wyłącza i na nowo włącza, tak samo jest z niektorymi (oryginalnymi) filmami, kiedys dalo sie je odpalic ale od pewnego momentu tych oryginalnych tez nie da sie odtworzyc bo wyskakuje to niebieskie tło, czasami wyskakuje jak robie cos banalnego na kompie np chce zmienic wgaszacz, oglądam 1 potem 2, 3.. a jak klikne na 4 znowu mi wyskakuje. co to jest i jak sie tego pozbyc???

Gość ccllaauuddiiaa
pewnie masz zjechana karte graficzna :D

absurd! komp jest nowszej generacji :P jakos inne filmy chodzą bez problemu :P:P

Gość asdfghjkl
to po jakiego chu** prosisz o pomoc, to ze jest nowy nie oznacza ze dobry,a lbo ze mu cos nie nawalilo idiotko!

no bo pisze ze moze mam zjechaną karte graf. jestem pewna ze NIE jest zjechana, a zeby zrombac karte to nie jest taka prosta sprawa

aha no i nie napisalam ze jest nowy tylko nowszej generacji.. (jezeli wiesz wogole co to znaczy) ....baranie!

Gość drtyrtfgh

Gość ale to tylko
raz ci tak zrobil?? i sie pozbyles wkoncu tego?? formata nie chce mi sie robic i wogole za duzo plików zeby je teraz wrzucac na cd..

Gość format c i reinstalacja syste
mu i sterownikow i wszystko powinno byc OK !!! chyba ze jest to problem naury technicznej - tzn. moze to byc wina pamięci RAM lub karty graficznej (wtedy trzeba sprawdzic grafike i/lub pamiec na innym kompie i wszystko bedzie wiadome!)!!! pozdrawiam

Gość mi sie tak
robilo jak wiry mialam

Gość rain killer
ściągnij sobie memtest jakiś pod dosa z dyskietki i przeskanuj pamięć ram może jakaś komórka pamięci jest uszkodzona i to powoduje bluescreen ;) należy w takim wypadku wymienić kość RAM