Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka18

Kolczyk w Języku

Polecane posty

Gość kamilka18

Ja mam takie pytanko czy ktoś z was ma kolczyka w języku?? jak tak to prosze aby mi napisał jak sie całuje z kolczykiem czy omn przeszkadza ?? Ja mam już kolczyka dłuższy czas ale jeszcze go nie testowałam bo boję sie że będzie mi przeszkadzał:)😘

Gość ja mam i mnie on
w ogole w niczym nie przeszkadza ale to juz jest moze kwestia przyzwyczajenia bo mam go 4 lata ...ale w sumie tez nigdy wczesniej w niczym mi nie przeszkadzal...ale tak naprawde to pomysl czy przypadkiem nie bedzie on problemem dla osoby z toba sie calujaca nie wszyscy to lubia:)

Gość kamilka18
A jak masz go już 4 latako to czy to prawda że po dwóch latach cofaja sie dziąsła????

Gość ja mam i mnie on
buaahaha dziasla?? ee to ty chcesz nosic kolczyk na zebach czy jezyku?:P...nic sie nie cofa :)

Gość kamilka18
nio tak ale udeżając kolczykiem o zęby gdy się nim bawisz to wybijasz dziasł mi to nie przeszkadza ale się pytam czy to prawda:):)

Gość ja mam i mnie on
kolczyk na poczatku po przekluciu powinien byc z odpowiedniego tworzywa po odpowiednim czasie ez musisz go wymienic tak jest najlepiej na lzejszy ...poza tym tak czy siak kolczyk nie jest 2 kilogramowy by ci moc cokolwiek obic :)..ale pamietaj ze musisz sobie zalatwic odpowiedi nakladki na kolczk by nie niszczyc szkliwa :)..

Gość kamilka18
Cholera:/ a ja cału czas mam najdłuższy bo0 niechciałam za bardzo wymieniać bo dłuższy mi się podoba:)

Gość ja mam i mnie on
no to zalatw sobie nakladki jakies na koncowki :)...na pewno nie zaszkodzi to wrecz pomoze:)

Gość dominisiajestem
ja mam tylko w nosie, ale mialam kiedys faceta ktory kolczyki mial wszędzie :/, w języku też, przy calowaniu irytowalo mnie to strasznie, ale pewnie to kwestia przyzwyczajenia.

Gość kamilka18
to spoko:):)

Mam kolczyk w języku już ponad rok i wcale mi nie przeszkadza :) Nawet go wogule nie czuję :) a wręcz czuję się nieswojo jak raz na jakiś czas wyciągnę kolczyk na kilka chwil aby go wyczyścic :)

Gość kamilka18
i jak tam nasze kolczyki się chowają??