Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kondoliza

Tołpa - borowina na cellulit - skuteczne??

Polecane posty

Gość kondoliza

CZy któraś z was używała tych kosmetyków???

Gość kangusek
Witam, ja używałam tych kosmetyków i musze przyznać, że są bardzo dobre, szczególnie na cellulit niezaawanowany, likwidują go całkowicie. Polecam szczególnie balsam, serum i płyn do kąpieli.

Gość kangusek
aaa, i obok likwidacji cellulitu, sprawiają że skóra staje się bardziej gładka

Gość dominisiajestem
ja używam pielegnacyjnych. Jestem zadowolona, wszystkie kosmetyki tej marki wykonane są z naturalnych składników, rzeczywiście nawet zapach nie jest zbyt ,,sztuczny" tzn nie zawieraja zbyt duzo substancji zapachowych. Borowina dowiedziono naukowa jest skuteczna (oczywiscie stosowana regularnie i stale), jak dla mnie super wygładza skóre i sprawia ze skora jest bardziej sprężysta. Najbardziej lubie krem pielegnacyjny do rąk - naskorek jest miękki w dotyku i balsam z tej samej serii, dobrze nawilza i skora szybko sie nie przesusza, ale rewelacją nie jest, w koncu cena tez nie wysoka.

Gość novaaa
ja mialam to serum a nawet 2 duzo tego wsmarowywalam robilam masaze ale niestety nic sie nie zmienilo zero efektu...jak zwykle kolejna sciema z tymi kosmetykami:(

Gość gość
borowina jest w ogóle niedoceniana, bo to nie tylko kosmetyk, ale lek. Oczywiście naturalny. Poczytajcie o niej i zacznijcie stosować

Gość gość
Byłam na zabiegu w salonie kosmetycznym. W końcu oni też świadczą usługi lecznicze. A tam gdzie ja byłam (BodyLab) mają nawet lekarzy. W każdym razie zabieg fajny i czuc to potem na ciele:)