Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca adrenalinę

Pytanie dla panów majteczki

Polecane posty

Często wychodzę z domu nie zakładając majtek, do obcisłych jasnych przeswitujacych spodni, krótkich sukienek i spudniczek, oczywiście jak pogoda na to pozwala. Mam 2 pytania: 1 Czy obserwatorzy damskich tyłeczków są w stanie stwierdzic, czy kobieta ma na sobie majtki, czy też nie? 2 Czy jak ktoś zobaczy, że kobieta siedząc, schylając się lub wchodząc po schodach itp. odkryje publicznie swoją tajemnicę czy to komuś przeszkadza ? Pytanie dla panów, bo panie jak widzę mają różne opinie na temat nie noszenia majteczek, a ja mam nadzieję że panom się to podoba. Jeżeli ktos miał okazję zobaczyć taką sytuację publicznie proszę o tym napisać.:):):):)

Gość Poznajemy po twarzy
te bez majtek mają takie muzykalne usta...

Chcę wiedzieć czy mężczyzna wie o tym czy mam na sobie majtki bo w obcisłych ubraniach prawdopodobnie widać przebijające gacie, ja tego nie lubę. Podnieca mnie to, że facet może o tym wiedziec że jestem golutka pod ubrankiem.:):):):):)

Gość Poznajemy po twarzy
oczywiście, że wiemy. I wcale nie musimy patrzeć na d..e. Już mówiłem: poznajemy po ustach.

prawda prawda - nawet nie tylko po ustach a czesto przede wszystkim po oczach! ale jak to nie sa jeansy a jakis lekki material to oczywiscie tez widzimy a wlasciwie nie widzimy tego co zwykle powinno byc ;)

Gość Poznajemy po twarzy
ps. Też jesteśmy golutcy pod ubrankiem :):):)

Szkoda, że u faceta tego nie widac, a chciała bym wiedzieć :):):) Kiedy takiemu swobodnie wisi w spodenkach??

Gość fanik
Owszem bardzo mnie rajcuje kobieta bez majteczek choc napewno cięzko rozpoznac zmłaszcza pod dżinsami bo są grube i mało znac ,sukienki owszem ale muszą lekko prześwitywac .A czy to przeszkadza -oczywiscie że nie wręcz przeciwnie.

Jeansy latem u mnie odpadają. Tylko jasne sukienki, spódniczki i białe spodnie :P

Gość Poznajemy po twarzy
Białe spodenki, białe spódniczki... Koniecznie umyj dupę. :)

Nie lubicie białych spodenek??

Gość fanik
takie spodenki co pośladeczki wychodzą to miodzio

Gość lubimy bez brązowej pręgi

Gość fenrir
Jej ja bym bardzo chciał żeby moja dziewczyna chociaż czasami chodziła bez stanika a już nie mówiąc o majtkach, ale to już jest wogóle nie realne :-( Ja latem chodze specjalnie dla niej bez majtek bo ją to podnieca, ale ona dla mnie nawet nie zakłada krótkich spódniczek. No może czasem..... a potem robi mi wyżuty, że spoglądam na inne skąpo ubrane dziewczyny - zwłaszcza te bez majtek bo to dość łatwo zauważyć :-)

W świecie stringów kazda dupa jest goła. To że podnieca was nagość pod spudnicami to jest normalne, ale eksponowanie tego to, już zboczenie. A co do przeszkód w formie męskich odruchów myślowych to, brak majteczek nawet i podnieca, ale w koncówce myślenia i tak zostanie okreslona jako \"głupia suka\" Dżungla to nie wesołe miasteczko.

Ja raz czy dwa chodzilam w sukience bez bielizny. Czulam sie tak.. inaczej :] I mialam wrazenie, ze wszyscy wiedza, ze mam nic pod ;)

Gość henk1
Witaj, Jezeli co zalozysz,np : z pod sukienki czy spudnicu to widac,ze nie ma majteczek lub ma stringa od tylu .na siedzáco bez majtek to mozna jedynie zobaczyc z naprzeciwka siedzác,ale tez w zaleznosci jak sá ulozone nogi.W spudnicy to mozna chodzis bez majtek i to nawet wygodniej w pewnych okresach czasu a z dlugá sukienká to lepiej w stringu w kolorze skury lub sukienki nawet tej w siateczké.

Gość ja dzisiaj
byłem w pracy (jestem Przedstawicielem Handlowym) bez majtek, tylko w samych jasnych spodniach. Wątpię czy kobiety to zuważają ja facet nie ma nic pod spodniami.

Gość blehhh
fuj lazic bez majtek to niehigieniczne zapewne mialas juz niejedo zapalenie pochwy lub grzybice albo brudne ubranie :)...przeciez jestes kobieta a naturalne jest ze ma ona roznego typu uplawy ktorych ni da sie ominac :)...gratuluje pomyslowosci bleh...rzygac sie chce idzie laska po ulicy bez gaci a po nogach sluz:)

Gość wygodnie jest bez majtek
Nie zakładam wcale . Ostatnio przez te upały chodząc w majtkach jakieś bąble mnie wyskoczyły , wolę bez i nie chcę się pocić .

Gość elizabeeeth
A czy panowie którzy tak to aprobują, mają swoje dziewczyny/żony?

Gość zgrzejan
czy zawsze musi sie ktos znalezc co mu sie nie podoba i cala atmosfere schrzanic?Elizabeth nie mam nic przeciwko temo ze ktos podglada mi laske.To nawet pozytywnie nastraja

Gość facet musi mieć majtki
bo jak mu stanie to spodnie tego nie ukryją

Gość a majtki ukryją
tez widac

Gość majtki to pierwsza zapora

Gość majtki nie dopuszczą do
tego żeby stanął :p

najbardziej to uwilbiam chodzic bez majtek jak mam okres wtedy tak podniecajaco dynda mi sznureczek od tampona po udach.....................:D

Gość i szczytujesz wtedy
na ulicy? :p

Oj ciagle szczytuje to jest takie miłe:)

Gość może poszczytujemy
razem? :p