Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

momika

kupię suknie dla małej druhny

Polecane posty

potrzebuje skieneczke dla malej druhny tak na 116 najlepiej biala na 6 latek okolo 55 w tali długosc min 66 prosze o zdjecia na maila

Gość basia26
Podpinam się pod temat Ja też chętnie kupię suknię na 104 cm - najlepiej ecru Biorę ślub i chciałabym, żeby moja córeczka wyglądała również wyjątkowo (jak mała panna młoda)

Gość rany kobiety
zakup materiału ecru na takie maleństwa to koszt 30 góra40 zł. krawcowej zapłacicie z 70zł- i macie super sukieneczkę uszytą na miarę. Wątpię by nowa sukienka była by w sklepie tańsza. Tylko trzeba pomyśleć i poszukać. No chyba że chcecie zaoszczędzić i kupić używaną – to szmateksów jest w bród, a takich sukieneczek w nich od zatrzęsienia. I przynajmniej przymierzyć można

Gość basia26
Faktycznie, nie pomyślałam o takich rozwiązaniach. Dziękuję

Gość czerwcowa doli
a powiedzcie mi czy jak idę do ślubu to za mną moga iśc małe druhenki dwie a za nimi nasi swiadkowie? czy druhenki musza iśc za swiadkami? jak to jest?

Gość Basia23
Druchenki ida przed Wami a nie za wami.Ja mialam druchne z osoba towarzyszaca i szli przed Namo a potem My para mloda i dopiero za Nami swiadkowie

znalazlam super sukieneczki na allegro dlamalych druhem jest tego calkiemsporo tylko najlepiej sprawdzac codziennie pozdrawiam

Gość czerwcowa doli
idzie najpier ksiądz który nas ma wprowadzać potem druhenki, mmy i swiadkowie? a druhenki w sumie poco? i gdzie mają siedziec , z boku? a mają meć bukiety?

Gość basia26
momika Już też je znalazłam i tą ostatnią (tylko ecru) zamawiam, jest śliczna Ja będę miała jedną druhenkę i to będzie moja córeczka. Będzie szła przed nami i rzucała płatki kwiatów.Już jest cała przejęta swoją rolą i nie może się doczekać