Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loocja

Jak chronić prostowane włosy

Polecane posty

Gość loocja

Hejka, kupiłam sobie prostownicę i bedę sobie prostować:) ( nie nogi:) włoski. Mam pytanie, bo moja muther powiedziała, że zniszczy mi to włosy, czy jest jakiś środek chroniący włosy przed złym wpływem prostowania? Na pewno jest raczej powiedzcie mi jaki jest dobry i który działa najlepiej. Tak z doświadczenia. Dziękuję.

Gość antiba
Możesz kupić jaki kolwiek produkt, który chroni włosy przed wysoka temperaturą. wszystko zależy od rodzaju włosów. w drogerii napewno doradzą ci coś odpowiedniego :)

Gość Lakszmi
Ja mam Sunsilk Efekt Żelazka - http://www.sunsilk.pl/app/product9 - kupiłam ten, bo sobie tam wyczytałam w komentarzach sunsilkowych panien, że chroni włosy przy prostowaniu. Ale najepierw nakłądasz na wilgotne, potem suszysz i dopiero potem prostownicą. No chyba, że kupiłaś sobie taką hiper z prostowaniem na mokro... A - i żaden produkt Ci do końca włosów przy codziennym prostowaniu nie uchroni, lepiej odłóż prostownicę na imprezy tylko a na codzień prostuj delikatnie właśnie samym żelem

Ja prostuję włosy 3x w tygodniu. Na wilgotne włosy nakładam piankę, suszę, potem spryskuję takim specjalnym sprayem Matrix( ma pomarańczowy kolor i jest do kupienia tylko u fryzjera) i dopiero wtedy prostuję. Włosów zniszczonych nie mam, co dwa miesiące podcinam końcówki i jest ok.

Gość mama_kotowa
No mleczko wygładzające sunsilka to rewelka, te w fioletowej tubce, przed wyprostowaniem , jeszcze na mokre włoski trzeba nakładać i zapach ma fajny , przynajmniej długo utrzymuje się na włosach, a nie jak te inne tylko w butelce pachnie, a na włosach już nic nie czuć!!! A w ogóle to dobra stronka z tymi blogami dziewczyn na sunsilku, ja sobie od czasu do czasu podczytuje, bo wrzucają tam różne pomysły. Miałam nawet swojego ulubionego bloga, ale przez dwa tygodnie mnie tam nie było i gdzieś mi sie zapodział, albo laska przestała pisać :/

Gość Lakszmi
no to fioletowe też jest niezłe, to w butelce, ale ten Efekt Żelazka jeszcze bardziej polecam - w tubie jest, mocniej działa :)

Gość Minutka_dzisiejsza
kurcze, fajna ta strona sunsilkowa, najpierw się wku... maksymalnie, że zamiast opisów prodaktóf są jakieś blogersy lalek, ale prodakty też są. a w ogóle to jestem pod wrażeniem poziomu jaki dziewczyny tam reprezentują, przyzwyczajona jestem do małolackich paplań na blogach a tu pełna kultura i nawet wciąga ;)

Gość okijjj
wyprostowac je u dobrego fryzjera np w Denique