Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvanilla

gdzie nad morze?

Polecane posty

Gość kvanilla

Szukam fajnej, niedrogiej kwatery nad polskim morzem dla dwoch osob z dzieckiem. Czy ktos ma moze namiar na jakis pokój?

Gość Indigo
Ja mam. Super apartament za male pieniadze. To jest kolo Kolobrzegu. Podoba ci sie tam? :)

Gość male czyli jakie
?

Gość kvanilla
OOO super, jasne,odpowiada mi, miasto nie ma wielkiego znaczenia. Co to za miejscówka?

Gość Indigo
polecam Ci Grzybowo albo Sianozety. Super klimat, nie ma koszmarnych tlumow.(ja bywam pod koniec sierpnia) to niewiem jak jest teraz ale mysle ze teraz jest wiecej ludzi. A kiedy chcesz jechac?

Gość kvanilla
najchetniej w połowie lipca

Gość kvanilla
a masz moze jakis tel kontaktowy na te kwaterki :)?

Gość Indigo
Mam ale musialabym Ci poszukac to podam. Bardzo jest milo wlasciciele mili. To jest tak ze wynajmujesz caly apartament albo pokoj i tam niemiszkaja wlasciciele :) ja jezdze pod koniec sierpnia dlatego ze zawsze moge wynajac sobie caly apartament za polowe ceny. mam duzy salon z aneksem kuchennym i pokoje . super pelny wypas. mozna sobie samemu grila zrobic, rowery i sprzet plazowy za darmo wtym domu jest!! :)

Gość Indigo
Ja placilam pod koniec sierpnia ok.25 zl za jedna osobe wtak pieknym i super wygodnym apartamencie. :)

Gość robcius
Kwatery u Asi Kołobrzeg ul.Rubinowa 21 Dom położony jest w zachodniej - willowej dzielnicy Kołobrzegu (Radzikowo), co stanowi wspaniałe miejsce na kameralny wypoczynek nad morzem, w pobliżu lasy i łąki. Dom oddalony około 1200m do pięknej szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 3,5 km od centrum - z dala od zgiełku i ruchliwej drogi. Dogodny dojazd linią nr 5 i 6 autobusów miejskich. W odległości 100 m od domu plac zabaw dla dzieci oraz boiska do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej, a także pizzeria, jadłodajnie, delikatesy. Posesja ogrodzona z miejscem na grill i podjazdem do parkowania samochodów. Na wyposażeniu każdego pokoju: Czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce. Wszystkim gościom udostępniamy: Internet bezprzewodowy WIFI, grill, TV, sprzęt AGD: kuchenka mikrofalowa, lodówka, żelazko. Możliwość przyrządzenia szybkich posiłków (śniadań, kolacji). Niestety nie ma możliwości gotowania obiadów we własnym zakresie. W pobliżu znajdują się sezonowe jadłodajnie. Więcej informacji wraz z fotkami pokoi, okolicy, plaży na mojej stronie: http://www.kwatery-rubinowa21.kolobrzeg.pl/ Kontakt: tel. 0502 - 383 091, 094 - 35 284 98