Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula_kl

Cena cilestu

Polecane posty

Gość cil
KALISZ: apteka przy tesco na wojska polskiego cen za Cilest ok 12-13 zł, WROCŁAW: apteka śródziemnomorska ul. Ruska, Cilest za ok 14-15 zł.

Gość cilestCENA
Ja zaczęłam brać cilest wczoraj :) zapłaciłam za niego 15,40 za jeden listek:) moim zdaniem to bardzo mało:) brałam juz CILEST ponad rok temu i czułam sie bardzo dobrze nie było żadnych nieporządanych sytuacji :) a nawet lepiej bo pomógł na problemy z cera i powiekszyly mi sie troche piersi :) wiec mysle ze jest ok:) Pozdrawiam:)

Gość iviss
piszcie sobie co chcecie, czy jesteście za, czy przeciw, każda ma swoją rację. Jednak w moim przypadku seks wiązał się tylko ze stresem, co doprowadziło do kryzysu "łóżkowego". Mam już dwójkę dzieci i więcej nie chcę. Prezerwatywy? Dobre na jeden raz a nie na stałe. Do tego na samą myśl o bardzo bolesnych, obfitych i długich miesiączkach robiło mi się niedobrze. Dlatego, mimo iż wiem o wielu skutkach ubocznych pigułek, postanowiłam je zażywać i czuję się KOMFORTOWO, naprawdę. A seks znów stał się przyjemny. I ja chyba jestem bardziej wyluzowana. I jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, będę je zażywać. A wydać miesięcznie ok.16 zł to pestka, w porównaniu z tym, jak się właśnie zadręcza moja szwagierka, która "wpadła". Koszmar. A jeśli nie umrę na powikłania po tabletkach to wykończą mnie włókna azbestowe lub palone plastiki, które czuć każdego dnia...

Gość iviss
piszcie sobie co chcecie, czy jesteście za, czy przeciw, każda ma swoją rację. Jednak w moim przypadku seks wiązał się tylko ze stresem, co doprowadziło do kryzysu "łóżkowego". Mam już dwójkę dzieci i więcej nie chcę. Prezerwatywy? Dobre na jeden raz a nie na stałe. Do tego na samą myśl o bardzo bolesnych, obfitych i długich miesiączkach robiło mi się niedobrze. Dlatego, mimo iż wiem o wielu skutkach ubocznych pigułek, postanowiłam je zażywać i czuję się KOMFORTOWO, naprawdę. A seks znów stał się przyjemny. I ja chyba jestem bardziej wyluzowana. I jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, będę je zażywać. A wydać miesięcznie ok.16 zł to pestka, w porównaniu z tym, jak się właśnie zadręcza moja szwagierka, która "wpadła". Koszmar. A jeśli nie umrę na powikłania po tabletkach to wykończą mnie włókna azbestowe lub palone plastiki, które czuć każdego dnia...

Gość kada90
ostatnio kupiłam 3 listki cilestu i zapłaciłam 35.99... czyli jedno opakowanie 12 - 13 zł... :/ nie wiem czemu u innych sa takie duże ceny ... :/ Uzywam od roku i jest ok :) pierwszy miesiac miałam plamienia ale potem juz się wszystku unormowało i jest ok :)

Gość tuta
Czy któraś z was brała Cilest mając ENDOMETRIOZE,mi właśnie lekarz to przepisał żeby zmniejszyć te zmiany i jestem ciekawa czy to coś da...

Gość stookroota
ja zapłaciłam 43zł

Gość Suodziaczek
mam pytanie... czy ktoras z Was moglaby zalatwic na to recepte? oczywiscie moge za nia zaplacic... bardzo pilnie potrzebuje tych tableteczek a niestety z powodow czysto rodzinnych nie moge isc po recepte do lekarza... prosze o pomoc :*

Gość jaggas
Hej No 16 zł za Cilest to jakaś paranoja! Ja W Warszawie w Aptece za Grosze kupuje go dokładnie za 11,95zł!!! To najtaniej w Warszawie i z tego co widze to najtaniej i w Polsce!!! Bo te ceny, które wy wymianiacie to są komiczne! Pozdro

Wczoraj kupowałam Cilest i zapłaciłam za pojedyncze opakowanie 12zł, pytałam o potrójne - 33zł, więc taniocha, a dla mnie są super Pozdrawiam :)

Sprzedam Cilest z data do sierpnia 2012r za 12zl z przesyłką za listek (21tabletek). Dostępne 6 listków. Kontakt na email proszę izeczkaaugust@interia.pl lub gg 1558766

Gość AzG_fanka
Wiadomosć do Jaggas - teraz Apteka za Grosze daje Cilest za 11,90zł - 0,05 gr taniej:-p. Ale w Warszawie to i tak najniższa cena, heh... zresztą i apteka też najtańsza.

Gość Nina34
Ja kupuję w aptece dbam o zdrowie na Kabatach, tam jest cilest jeszcze taniej bo teraz wszystkei apteki dbam o zdrowie mają promocje na pigułki anty

Gość Lillaroz
Ja płacę za opakowanie Cilest (x21) nieco ponad 11zł. W taniej aptece Juventy w CH Manufaktura w Łodzi. Mają najtańsze środki antykoncepcyjne jakie udało mi się w moim mieście znaleźć w stacjonarnej aptece. A do tego mają fajny wybór kosmetyków naturalnych, więc coś dla działa i ducha ;-)))

Ja za opakowanie Cilestu płace 11.65 w Aptece Zdrowia:) Biore go już od 4 lat i nie zauważyłam, aby coś działo się ze mną złego. Lekarz powiedział, że tabletki nie wpływaja na mozliwość zajscia w ciąże. Tymbardziej jak dwa lata temu odstawiłam je na miesiąc bo myslałam ze tak trzeba po roku brania to jak poszłam do lekarza to sie rozesmiał i powiedział, ze jak chce być w ciąży to moge tak robić:) Sadze ze działąnie tych tabletek jest inne dla kazdego organizmu. Jendym służa innym nie, ale dlatego też pewnie jest ich tyle na rynku :) trzeba dobrac odpowiednie dla siebie. Nie zyjemy przeciez w czasach kiedy tabletki to jakas nowosc, ktora dopiero sie dopracowywuje a my jestemy królikami doświadczalnymi :)

Gość pytaniee
biore tabletki 10 lat, robilam dwa razy przerwe na 3 miesiace.Nigdy nie rodzilam, czy po odstawieniu tabletek bede miala problemy z zajsciem w ciaze ?? podobno trzeba robic czestsze przerwy, wiecie cos na ten temat ?

Gość nattt
a ja dzisiaj zaplacilam za CILEST 9zl z grosikami i co wy na to?? [polecam apteke magiczna)

Gość ella35
Hejka ja zapłaciłam za Cilest 11zł za jeden listek Bede go brać po raz pierwszy więc się troszke obawiam nigdy nie stosowalam tabletek więc nie mam doświadczenia Miałam założoną wkładke właśnie wyjełam i czekam aż wezme tabletki Mam 4 synów więc mam nadzieje że Cilest jest skuteczny bo na te czasy czworeczka dzieciaków wystarczy Może użytkowniczki by napisały czy są skuteczne i czy można kochać się na calego Dzieki za odpowiedz

Gość ***aga***
sprzedam cilest kontakt gg 1552839

Gość Winxa
Ja płacę za opakowanie (standardowe 21x) 9,90 w płockiej AzG na królewieckiej.

Gość Ellaa z Kamiennej Góry
Ja za 3-pack placiłam 39,90 zł a za 1 opak. 17,69 zł, chodzi mi o ten oryginalny fioletowy cilest, a teraz kupuję ten Cilest w białych opakowaniach (import z Wielkiej Brytanii ) to 1 op. kosztuje 14,68 zł .

Gość sewka
sprzedam cilest kontakt sewka2@wp.pl

Gość a co!
3 opakowania za 33 zł

Gość borys187
Cilest - sprzedam ! fleczer1@o2.pl

Gość zapytanie o cilest
Dziewczyny mam pytanie o cilest:chcialam by lekarz dobral mi takie tabletki,ktore powieksza biust wplyna na cere i zahamuja nadmierne owlosienie i polecil mi yasminelle lub cilest do wyboru cenowego...Wiec jak to mozliwe by ktoras po nich miala nadmierne owlosienie? jesli tak to ja nie chce tego cilestu;/

Gość BeciaCK
Cześć, Odsprzedam kilka opakowań tabletek Cilest. Tabletki w pełni oryginalne (z apteki), w oryginalnym pudełku. Jeśli ktoś poszukuje śmiało piszcie na maila: beata.cykowiak@gmail.com