Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia********19

Czy ze mną jest cos nie tak???

Polecane posty

Gość Kasia********19

Nie wiem co mam robić, czy jestem normalna czy moze cos sie ze mną dzieje??? Mam 19 lat, do tego wieku chodzilam z chlopakami góra miesiąc - dłużej nie wytrzymywalam, zawsze ja zrywalam - do czasu. Poznalam chlopaka, "zakochałam sie", jednak on chcial sie ze mną tylko przespac, gdy mu to nie wyszlo zerwal ze mną. Po tym zdazeniu nie wiązalam sie z nikim przez 2 lata, tylko prowadzilam tzw. wolne związki. Pozniej poznalam mojego obecnego chlopaka i naprawde myslalam ze sie zakochalam, że to jest ten jeden - prawdziwy. Z nim tez stracilam dziewictwo po 3 miesiącach a nastepnie po kolejnych 3 nagle przestalam miec ochote na sex, kazde slowo i gest mojego chlopaka mnie denerwuje. Codziennie mi powtarza ze mnie kocha i ze chce ze mną spedzic cale zycie, przedtem bylam z tego zadowolona, cieszylam sie i tez mialam takie plany a teraz mam dosc. Wszystko mnie denerwuje, kazdy jego dotyk powoduje u mnie chec odsuniecia sie. Nie mam ochoty na zadne pieszczoty, nawet calowanie z języczkiem mnie odsuwa od niego. Chcialabym miec przerwe ale nie moge mu tego powiedziec bo od razu pomysli ze chce zerwac. Naprawde nie wiem co mam robic. Co sie ze mną dzieje???

Gość hansss
poyebana jakas jestes :o

Gość Kasia********19
dzieki tyle to ja sama wiem

Gość hansss
chyba nie zaznalas jeszcze porzadnego sexu :p

Gość Adamowa
Po prostu coś się wypaliło, to nie musi być jego wina, nie musisz i ty czuć się winna. Zwyczajne koleje losu. Widać nie jest to ten "jeden jedyny", musisz jeszcze poszukać, a póki co rozstać się z tym, skoro twoje uczucie do niego wypaliło się, mimo iż nie znasz żadnych konkretnych przyczyn tegoż stanu; ewentualnie powiedzieć mu o tym i próbować wspólnymi siłami ratować związek, razem dociekać, co jest nie tak...:)

Gość Kasia********19
Dziekuję przynajmniej jedna miła odpowiedz bo według mnie hansss nie wszystko opiera sie na sexie...

Gość hansss
a gdzie napisałem, że wszystko opiera się na sexie? :o

Gość Kasia********19
"chyba nie zaznalas jeszcze porzadnego sexu "

Gość Kasia********19
to wynika z kontekstu tego zdania

Gość hansss
to tylko takie przypuszczenie z którego nic nie wynika :p

Gość Kasia********19
kazdy interpretuje to na swoj sposob hansss i tak w ogole to dobranoc

Gość hansss
dobranoc Kasieńka