Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_i_smutna

jego znajomi mnie nie akceptuja!co robic?

Polecane posty

Gość zalamana_i_smutna

jestesmy ze soba 2 lata...jego znajomych zawsze uwazalam za snobow i ludzi ktorzy mysla ze nie wiadomo kim sa(oczywiscie kilka razy sie z nimi spotkalam)...dlatego unikalam z nimi spotkan.Ostatnio po dluzszych namowach mojego chlopaka jednak sie przelamalam i poszlam na spotkanie z nimi.Co tu duzo mowic przesadzilam z alkoholem i innymi uzywkami(nic takiego nie nawyrabialam)ale bylo po mnie widac:oTeraz jestem na ich jezykach:( i tylko Bog wie co o mnie mysla:o Ale pomijajac ten fakt ja tam do nich naprawde nie pasuje!!!nawet nie mam o czym z nimi gadac...!!!Ale z drugiej strony wiem ze mojemu chlopakowi jest przykro bo wszyscy kumple czesto zabieraja swoje dziewczyny ze soba a ja nigdy nie chce:( a po tym ostatnim numerze to juz mi sie wszystkiego odechcialo...Mam sie jakos przelamac i zaczac z nimi wychodzic? niech ktos na to obiektywnie spojrzy:(

Wybacz, ale to chyba Ty nie akceptujesz jego znajomych. Od razu założyłaś, że sa snobami, mimo, że spotkałas ich tylko pare razy. Jeżeli nie znajdujesz z nimi wspólnego języka, to możesz albo puszczać chłopaka na spotkania z nimi, albo iść razem z nim i po prostu grzecznie z nimi rozmawiac, uśmiechać się, itp.

ja tam ograniczam kontakt z jego znajomymi bo z nimi zawsze zamula...moj facet woli ze mna czas spedzac niz ze znajomymi... czasami spotkamy sie w grupie..ale na ogol pozwalam mu sie z nimi spotkac na osobnosci..w koncu to jego znajomi,nie moi.

nie wazne ze ich widziala 2 razy, wazne co o niej mowili: te lecenie na kase, na slowka, to sa snoby:P olej ich, a on niech sie z nimi spotyka, w koncu musi byc czas na ciebie i na znajomych:) tak samo jak i u ciebie:) no a w grupie to wiesz jak jest:) mozesz sobie byc wsrod nich, ale nie z nimi i wybrac sobie rozmowce:)

ale skade wiesz co o niej mowili?/ nie wiemy jak sie zachowywlaa... zrestza ni mieli praw ajej obgadywac ze wzgledu na to,iz ona ejst dziewcyzna ich znajomego. ps.a sakd wiesz z ecie w ogole obgadywlai? znajomi mojego tez czasami rtece zalamuja jak cos powiem...i co z tego..nie rpzeujmuje sie tym...to tylko ludzie.