Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatiana25

czy możliwa jest ciaża?

Polecane posty

Gość tatiana25

witam serdecznie!!!pytanie na ktore nie znam odpowiedzi znalalazlam w wielu Waszych wypowiedziach ale to nie zupelnie to..otoz moja sprawa wyglada tak- biore tabl od 6 lat wiec co za tym idzie ich skutecznosc jest prawie stu procentowa ale. ponad trzy tygodne temu wystapily u mnie plamienia w zwiazku z czym poszlam do mojego gin, zbadal mnie i zrobil usg oczywiscie ciaza zostala wykluczona a odpowiedzia na te plamienia byl fakt iz tabl ktore biore musialy sie dobrze nie wchlaniac przez organizm. Po tej wizycie czesto sie kochalismy i od soboty wystepuja u mnie straszne mdlosci, zrobilam test dwa dni temu ale wyszedl negatywny a mdlosci do teraz mam i nie wiem co sie dzieje bo glupio mi leciec z tym do mojego lekarza a z drugiej strony tabl to podobno 100% pewnosc, co o tym myslicie drogie kobietki???

Gość tabletki to nie 100 pewnosci
czytalas? na dole jest kilka kobitek ktore wpadly po celest poczytaj sobie....wiec...

wlasne poczytalam troszke o tym tylko test dlaczego wyszedl negatywny? mam do konca opakowania 11 tabl jeszcze, kiedy powinnam go powtorzyc?