Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka_kp13

Kto kogo prosi do tańca.....??PISZCIE!

Polecane posty

Witajcie! Powiedzcie mi jak to z tymi tańcami, czy pan młody prosi po kolei wszystkie kobiety jakie są na sali do tańca? czy tylko prosi matki (oraz chrzestną, siostrę, szwagierkę itp.) A pani młoda tańczy tylko z tym kto ją poprosi do tańca czy może też prosi?

Gość izabela1982
czesc. moim zdaniem mlody pan powinien po prosic do tanca kazda kobiete ktora jest obecna na weselu....a mloda pani (uwazam ze kazdy mezczyzna chcialby zatanczyc z mloda pania wiec to chyba mezczyzni powinni ciebie zaprosic do tanca,)no chyb aze sie tak zdarzy ze zaden mezczyzna ciebie nie po prosi to wtedy niestety ty bezdiezs musiala ich prosic ale uwazam ze to chyb atroche glupie takie jest moje zdanie na ten temat.pozdrawiam i zycze milego dnia

Raczej każdy gość na weselu chce zatańczyć choć raz z panną młodą. Wtedy pan młody prosi do tańca partnerkę tego gościa:-)

Gość czerwcowa doli
mam plan tańczyć tylko z męzem wtedy.A ak mnie ktos poprosi to wtedy mąz zatańczy z partnerką tego co ze mną bedzie tańczył. lubię się bujać z moim a nie z obcymi którzy tańczą dziwnie i depczą mnie:)no (albo ja nie umiem tańczyć) :)

Jakby pan młody miał zatańczyć z wszystkimi kobietami na 100-200 osobowym weselu to chyba nie znalazłby czasu na tańczenie ze swoją żoną. A chyba młoda para powinna przede wszystkim razem się bawić.

U nas było tak: mąz na początek tańczył troszke ze mna.Potem dla grzeczności zatańczył z moją mamą,swoja,babciami,ciociami itd a że bardzo kocha tańczyć więc wytańcował się z każda kobitką na sali i nie ważne było to czy zna czy też nie.A co do mnie to sami latali :) nawet usiąść się nie dało.Raz tylko poderwałam teścia i mojego dziadka bo to fajni chłopy są :)

Młody prosi stare a młoda starych... ktoś musi mieć przyjemność z wesela... bo młodzi inni pija a młode inne w kiblach makijarz poprawiają :D