Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Spoko xD. Ja gram w Runescape, bo poznałem Czelsi i dolączylem do fajnego klanu, gdzie też grają kobiety i wszyscy są super przyjazni, i się do mnie nie rzucają jak tutaj, że już za samą obecność mi się dostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu fajnie jak jest spokoj a nie ktos ci wiecznie mowi ma byc tak potem zmienia zdanie ze na odwrot i potem znowu na odwrot i tylko nerwy som bo ktos w ogole nie rozumie o co mu chodzi a ty bonc se glupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) No można zwariować. A mi Czesia pisze, że jest ze mną ok, i że gierka mnie wciągnie i nic mi się nie stanie, you'll be fine, i tak mi pisze, a ja się zakochałem w niej, bo takie ciepło od niej czuję. Edytowano 1 godzinę temu przez Owsicky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 1 godzinę temu Dumbo olewaj i nie rozmawiaj z tym parchem, tylko go zgłaszaj. Chcesz być nikim jak babcia boża bonnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio jak było mi smutno, że na nerwicy mnie wszyscy obrażają, to wpadła Czelsi i zamieniliśmy pare zdań, to ja juz banan na mordzie i od razu czuję radość :D. Taką znajomość to ja rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu a co ty tak sie angazujesz etam nie szkoda ci checi na bzdete takom jak srynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Dumbo sobie może pisać z kim chce, jak każdy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ta gierka i Czelsi to chyba co potrzebowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu fak troche twarde niektore frytki jak zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Haha ja ide niedlugo po rafaello się nawpieerdalam :D. Zrobię sobie prezent i kupie dwie największe paczki i będę żarł jeden za drugim, dopóki nie wybuchnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu ja sie tylko na lezaka pienilam bo mi triggerowal pierwotny lek ze nie mam pracy i musze zyc z dópy i zostaje mi skok z wiezowca huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Jak to twarde frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Przeciez lezak też nie ma pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu a kaski mamy nawet bez tego w kapitalizmie na szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu no nie ma ale matka musi miec i go utrzymywac az sama umrze i mu zostawic kase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ja ważne, że mam na gierkę, bo płace 50 zł miesięcznie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu No ale on chyba sam nie chcial isć do pracy, to czemu na ciebie się rzucal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu bo jestem brzydka i niezbyt smiala i powinnam dawac dopy za kare, nie wiem juz, chooj z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu pudelka se poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Masakra, ostatecznie wszyscy tutaj to plebs i spieerdolił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ja zbieram flax do robienia łuków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu wow ale Rozenkowa ma syna skoorwysyna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu jego dziewczyna nie ma oka i pokazuje pochve. a bo chce komus na łeb nasrrac troche huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Nie ma jednego oka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach