Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bydgoszczanka

Dentysta - Bydgoszcz - usuwanie kamienia nazębnego

Polecane posty

Gość Bydgoszczanka

Czesc! Chcę usunąć kamień nazębny, doradźcie dobrego dentyste z Bydgoszczy, który dobrze i nie jakoś szalenie drogo to robi. Najlepiej gdzieś w tych okolicach: Leśne, Bartodzieje, Wyżyny, Kapuściska, Fordon. Z góry dzięki za wpisy :)

Gość pacjentkaaaa
ja chodzę do Krainy Uśmiechu do dr Urszuli Kuczyńskiej, jest to bardzo miła i dobra stomatolog, ma w swoim gabinecie mikroskop endodontyczny, co pozwala na bezbolesne leczenie, proponuje ci wybrać się tutaj.

Gość zadowolonapacjentka34
Bardzo dobry gabinet dla dziecka. Chodzę tam z moją 7 letnia córka od kilku miesięcy. Z polecenia znajomej. I jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Pani doktor ma anielską cierpliwość do dzieci :) Polecam i pozdrawiam

Gość queroliczka
Fakt byłam tam ostatnio i potwierdzam. Jestem bardzo zadowolona

Gość terunia
też sie pod tym podpisuje

Gość martamarta2222
polecam krainę uśmiechu z prostego powodu bez boleśnie i tyle.

Gość wszysz
Fakt, to bezigłowe znieczulenie to ich duży plus to pierwszy gabinet, do którego udało mi się zaciągnąć mojego męża, on panicznie boi się igieł :D

Gość gość
Jeżdżę do Toruniu do kliniki Stomatologii Estetycznej (ul. Ugory, Galeria Polna Park). Zrobili mi między innymi implanty i efekt jest lepszy niż się spodziewałam. Po pierwsze uśmiech jest naturalny, po drugie same implanty są niewyczuwalne, nic nie podrażniają, nie łamią się, mogę gryźć wszystko bez strachu że mi coś pęknie. Akurat za parę dni robią dzień otwarty (3.11), warto ich odwiedzić, z tego co pisali na Facebooku będą do wygrania vouchery na zabiegi.

Gość adam
Dnia 5.11.2018 o 10:39, Gość gość napisał:

Jeżdżę do Toruniu do kliniki Stomatologii Estetycznej (ul. Ugory, Galeria Polna Park). Zrobili mi między innymi implanty i efekt jest lepszy niż się spodziewałam. Po pierwsze uśmiech jest naturalny, po drugie same implanty są niewyczuwalne, nic nie podrażniają, nie łamią się, mogę gryźć wszystko bez strachu że mi coś pęknie. Akurat za parę dni robią dzień otwarty (3.11), warto ich odwiedzić, z tego co pisali na Facebooku będą do wygrania vouchery na zabiegi.

Tez polecam

Gość aaad

Klinika KSE na mnie zrobiła bardzo dobre wrażenie. Byłam na pierwszej wizycie niedawno. Konkretne rzeczowe podejście, prześwietlili mi całą jamę gębową od początku do końca, już wiem co jest do zrobienia i mniej więcej ile to wszystko zajmie. Nie jest tego super dużo, ale też nie jest to leczenie na dwie wizyty. Pełna oferta kliniki i namiar jest na kse.dental.