Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mepcionka

Pytanie dot. zaskórników

Polecane posty

Gość mepcionka

mam takie pytanie do Was, bo zastanawiam się jaki lek kupić na , zaskórniki : czy krem effaclar K czy moze differin albo acne derm/skinoren . A może jest coś bardziej skutecznego ? Proszę tylko nie doradzac mi wszelkich garnierow, nivea visage czy cos w tym stylu - one nie pomagają (mi) :) CHodzi wylacznie o zaskorniki i przebarwienia , bo z nimi mam tylko klopot. CO prawda nie jest ich duzo, ale są widoczne. Pomozcie proszę .

Gość mikrodermabrazja
u kosmetyczki czyni cuda!! Usuwa zaskórniki, wyrównuje blizny i koloryt.

Gość mikrodermabrazja
aha, kosmetyku jak dotąd nie znalazłam. Troszkę pomaga Maseczka matująca Soraya.

jest taki plyn afrodyta adonis...kosztuje ok 5 zeta...:)i jest wg mnie bardzo dobry.do kupienia tylkow aptekach.pasta cynkowa do tego i powinno byc ok:)

Gość tylko i wyłącznie
BREVOXYL

Gość mepcionka
Dzięki za rady. Czyli jednak nie polecacie tych specyfików, tak ? A i jeszcze ile kosztuje ta mikrodermabrazja i czy we wszystkich salonach jest możliwe jej przeprowadzenie ?? A i ile zabiegow trzeba przejsc , zeby pokazaly się efekty :) Jej, swietnie, ze tu trafilam ! Dziekuje za wszelkie rady =-D

Gość donkichotowa
Mepcionko,ja uzywałam żelu differin,ale o ile pamietam to był on na receptę.baardzo dobrze działal,zero zaskornikow,moja radosc trwała bo ja wiem ,ponad poł roku,pozniej lekarz kazał mi odstawic ,minelo troche czasu i bajka z zaskornikami zaczeła sie od nowa