ewcia081 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 Cześc zaczynam zazywać drugie opakowanie cilestu i mam ochote iśc na solarium. Tylko nieiwiem czy moge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna_19 Napisano Czerwiec 21, 2006 ja tez nie wiem, chociaz jestem w polowie pierwszego. hmm ryzyk fizyk:) jest zagrpozenie ze wystapia jakies plamy na skorze, no ale nie przekonamy sie dopoki nie sprobojemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 Może ktoś jescze sie wypowie coś na ten temay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzdura jakaś... Napisano Czerwiec 21, 2006 ja biorę Cilest od około 2 lat, od roku chodzę regularnie co 2 tyg. na solarium i żadnych plam nie zauważyłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mynika Napisano Czerwiec 21, 2006 też bym chciała wiedzieć coś na ten temat ale chyba nikt nic nie wie,skończyłam własnie pierwsze opakowanie i czekam na okres!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 WIĘC POPROSTU TRZEBA SPRUBOWAĆ BO INACZEJ SIE NIE PRZEKONAM PEWNIE KAŻDY ORGANIZM REAGUJE INACZEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nixe 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 ja biore piate opak i chodze na solarium oczywiscie nei zmniejsza to dzialania antykonc a plamy moga wystapic nawet ak nie bierzez cilestu-takie jest dzialanie solarium-plamy w SPORADYCZNYCH PRZYPADKACH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _załamana_ Napisano Czerwiec 21, 2006 Ja biore tabletki ponad dwa lata i przez dwa lata chodziłam na solarium i nic mi nie było (do tego opalałam sie). Ostatnio przez jedna noc powyłaziły mi dziwne jasne plamki na plecach. Nie wiem czy to od tabletek, ale jestem podłamana bo wyglada to szpetnie. Uwazajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kłopocińska Napisano Czerwiec 22, 2006 NIE MOZESZ. NIE WOLNO CHODZIC NA SOLARIUM BIORAC TABLETKI. KOŃCZY SIE TO POCZĄWSZY OD ZYLAKÓW< PLAM NA CIELE> BARDZO POWAZNYMI CHOROBAMI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Różowa kredka Napisano Czerwiec 22, 2006 Ja po cileście juz byłam prawie na drugim świecie, więc nie wyobrażam sobie jeszcze do tego chodzić na soalarium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co ci odpowiedzieć Napisano Czerwiec 22, 2006 odradzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna_19 Napisano Czerwiec 22, 2006 a po normalnym sloneczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna_19 Napisano Czerwiec 22, 2006 kurde:( no to troszke mi zbilo.... ostatnio depilowalam sie, na dole, i wloski gdzie niegdzie wrosly w skore.. jakos je wyjelam na jej powierzchnie ale zostaly czerwone krostki.. myslalam ze jak pojde sobie na solarke np jutro to w sobote, jak bede widziec sie z facetem i jak dojdzie co do czego to nie bede musiala sie czuc niepewnie jak on bedzie na mnie patrzyl.... kurcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna_19 Napisano Czerwiec 22, 2006 no ja chcialam pojsc na 14 minut. a no i nie chodze regularnie. a raczej powiem ze bardzo rzadko. zobaczymy. tabletki anty + slonko(solarium) dzialaja roznie na kazda z nas. trzeba po prostu pojsc i przekonac sie na wlasnej skorze. ale tak jak mowisz, ostroznie i z glowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach