Tweed Lush 45 Napisano 3 godziny temu Huhi 🦪 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 186 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, laserdance napisał: Paryska znowu szaleje czy mi się wydaje? zdziwiony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, laserdance napisał: Paryska znowu szaleje czy mi się wydaje? Wczoraj coś się tam pluła, ale szybko jej gębę zamknęli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 118 Napisano 2 godziny temu Pięknie widmo blokuje. Może czas zgasić światło na tym dziale, skoro na innym już zgasił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, laserdance napisał: Paryska znowu szaleje czy mi się wydaje? Jak tam ‚moje’ zdjęcia? Słodkie, ze sobie zapisujesz moje awatary 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Pięknie widmo blokuje. Może czas zgasić światło na tym dziale, skoro na innym już zgasił Widmok przeorany przez proboszcza, nie ma innej możliwości sie wyżyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu To nie Hubi, Hubi srra (głosem Nel z w pustyni i w puszczy) za 3,2,1… 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Mongoł 8 Napisano 2 godziny temu Wczoraj wiejski kazimierz ostro się odpalił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, psi wacek z Ostravy napisał: Widmok przeorany przez proboszcza, nie ma innej możliwości sie wyżyć. To nie Hubert bo jest w Kościele. Cytując przysypiającą Jeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Wczoraj wiejski kazimierz ostro się odpalił. Czy damy doznały torsji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 2 godziny temu Ja tylko pamiętam że baby naskoczyly naszs forumowe 11cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 118 Napisano 2 godziny temu Przeraziły mnie jego fantazje z synem i rodzicami. Podziwiam jednak Jeżyce, że tak doskonale gra tutaj osobę specjalnej troski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 118 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, psi wacek z Ostravy napisał: Czy damy doznały torsji? Lajkowały i napisały, że lubią ostro 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Mongoł 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, psi wacek z Ostravy napisał: Czy damy doznały torsji? Nie, były serduszka i pochwały od gieni pod tekstami o stymulowaniu dzieci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Nie, były serduszka i pochwały od gieni pod tekstami o stymulowaniu dzieci Dzień jak co dzień w bagnie fałszywców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Przeraziły mnie jego fantazje z synem i rodzicami. Podziwiam jednak Jeżyce, że tak doskonale gra tutaj osobę specjalnej troski Myslisz ze gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, psi wacek z Ostravy napisał: Jak tam ‚moje’ zdjęcia? Słodkie, ze sobie zapisujesz moje awatary 🫢 To była edyta górniak? Bo okraglaczek szybko usunął i zdążyłam zobaczyć tylko miniaturkę na tel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, psi wacek z Ostravy napisał: Myslisz ze gra? Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: To była edyta górniak? Bo okraglaczek szybko usunął i zdążyłam zobaczyć tylko miniaturkę na tel. Tak słodkie ze zapisał myslac, ze to ja. Obsession 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Nie, były serduszka i pochwały od gieni pod tekstami o stymulowaniu dzieci Pochwała była za tyranie ciebie, wrzodzie. Przeinaczasz jak zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje No ja już po ostatnim wysrywie poyeba z Jukonu mam już ugruntowane zdanie o tutejszych ‚neutralnych’. Głąby z poryta bania i banda oportunistycznych dwulicowcow. grunt, ze bez wulgaryzmów ojojoj! O rosole sobie z klasa popitole. Edytowano 2 godziny temu przez psi wacek z Ostravy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 397 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Ja tylko pamiętam że baby naskoczyly naszs forumowe 11cm Naskoczył zainteresowane czy z szyderą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje Niech se szuka chłopa i tak nic historii o komandosach 1,7m nie przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsi mój idol 2 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, psi wacek z Ostravy napisał: Jak tam ‚moje’ zdjęcia? Słodkie, ze sobie zapisujesz moje awatary 🫢 Ja sobie zapisałam dowodzący wyjątkowej puli genowej i wysokiego IQ wizerunek twarzy tego usera :) Choć nie powinnam, parskam za każdym razem, gdy widzę to zdjęcie Drugi raz parskam, gdy sobie uświadamiam, że ten osobnik hejtuje moją urodę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 118 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Pochwała była za tyranie ciebie, wrzodzie. Przeinaczasz jak zwykle. Dlatego lajkowałaś jego hejty o dzieciach, pisząc, że lubisz ostro? Sporo musiałaś wypić, by odważyć się na takie słowa. Żal mi cię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu No ale jak widać jak sie jest skazanym na to posrane forum, to trzeba sie jakos w tej czarnej duupie ułożyć i umościć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 118 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Niech se szuka chłopa i tak nic historii o komandosach 1,7m nie przebije Niski ten komandos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pulsi mój idol napisał: Ja sobie zapisałam dowodzący wyjątkowej puli genowej i wysokiego IQ wizerunek twarzy tego usera Choć nie powinnam, parskam za każdym razem, gdy widzę to zdjęcie Drugi raz parskam, gdy sobie uświadamiam, że ten osobnik hejtuje moją urodę ;D Ja zachodzę w głowę jak doszło do tego ze ten grubasek tak wiernie za mną łazi. Wywalone miałam zawsze na niego i te jego bicepsy owłosione, nie wiem w którym momencie jego obsesja stała sie tak intensywna. A przecież jest tu rzesza pan łaknących męskiej atencji która z pocałowaniem ręki by przyjęła te obsesje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 397 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje Wrzucaj. Odstapię Ci jakiegoś nicka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsi mój idol 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: Pazuryna dziś kolportowała jakieś manipulacje, że niby prowadzisz towarzyskie rozmowy z oblechem z tira, bo jesteś podjarana jego obrzydliwym seksualnym zainteresowaniem. Aż sobie zadałam trud poczytania Twojego profilu - widziałam kpiny z widmoka i ameb, wymiany ze Śliwką, rozmów z oblechem nie dostrzegłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach