Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystynaaaaa

Pytanie do matek?????

Polecane posty

Gość Krystynaaaaa

MÓJ SYN CHCE SIĘ ZWIĄZAĆ Z PANNĄ Z DZIECKIEM. NIE WIEM CO MAM O TYM MYŚLEĆ. NIE WIEM CZY PODOŁA. TO DOŚĆ TRUDNA SYTUACJA.ON MA 27 LAT A ONA 26. CO O TYM MYSLICIE?

Gość mnbv
to jego zycie, najgorsze jest to jak bedziesz mu truc, nie mieszaj sie w to! jak ma 27 lat to wie co robi i na co sie decyduje, oby tylko podolal. wkoncu to nic zlego!

Gość a co to juz nie ma
na swiecie normalnych, zwykłych kobiet ze za taką sie "bierze"? Ja bym mu odradzała, przeciez to ze jest sama o czyms swiadczy prawda?

a co to juz nie ma na swiecie normalnych, zwykłych kobiet ze za taką sie \"bierze\"? Ja bym mu odradzała, przeciez to ze jest sama o czyms swiadczy prawda? hehehe, to zarty, czy co? ze niby kobieta z dzieckiem to nie jest juz normalna, ani zwykla? :P

Gość mnbv
o czym swiadczy ? ze jest dobra mama i moze byc dobra zona! Kto powiedzial ze facet jej nie zostawil gdy dowiedzial sie o dziecku, albo jest milion innych powodow dlaczego jest sama z dzieckiem.... normalna tzn panna? chyba Cie potracilo cos!

Gość mnbv
pewnie sie w niej zakochal bo jest wspaniala! szacunek dla niego!

Gość świadczy o tym ze albo jest
egoistką albo dziewczyną uwazajaca sie za wszech-wiedzaca. Dlaczego nie jest z ojcem dziecka? Bo podjela złą decyzje?(nie da sie nie zauwazyc ze facet jest do d...), ale moze chciałbyc dorosła i robic to co chce(w zwiazku trzeba myslec nie tylko o sobie), a moze nie potrafi znaleźć kompromisu(no w końcu to moje JA), a moze dawała na lewo i prawo? Skoro ktos jest na tyle dorosly zeby sie bzykac powinien byc równiez na tyle dorosły by stworzyc zwiazek. Sama nie rozumiem jak kobiety moga myslec tylko o sobie, tylko ja, ja i ja, tylko mnie sie nalezy, a najbardziej zawsze cierpia dzieci, ale co tam dzieci, najwazniejsze jest moje dobro...

Gość MARTEX
WIDAC LUBI UZYWANE;) HEH BRAK SZACUNKU Z MOJEJ STRONY

Gość nie wierze ze jest XXI wiek
jak czytam niektore komentarze......

Gość XXI wiek
postęp = rozpusta

Gość ano bez puszczania
nie ma postepu, hahaha

Gość Kropi
Przepraszam halo??? Czy kobieta z dzieckiem to juz gorszy podgatunek czlowieka??? to do tych , którzy wieszaja psy na samotnych matkach. Kurcze ze niby co , taka kobieta to juz nie ma szans na ulozenie sobie życia z innym facetem, załamka normalnie załmka totalna . A do pytającej , myślę że nie powinnaś ingerować w ten związek to decyzja twojego syna, jeżeli on tak zadecyduje to pozostaje ci tylko to zaakceptować, jeśli im się uda czego im życzę z całego serca, to tylko i wylacznie ich sprawa, jesli nie mówi sie trudno, nikt nie powiedzial ze życie to wieczna sielanka są wzloty i upadki a my sami jestesmy kowalami swojego losu i to my sami jesteśmy za nie odpowiedzialni. Czasami kiedy tak czytam co poniektóre wypowiedzi to zaczynam sie zastanawiac skąd w ludziach tyle zawisci, tyle złości do innych.

Gość nie wierze ze jest XXI wiek
do XX wiek...tjjaaaa moze przywrocic publiczne chlosty i kamieniowanie.... w dalszym ciagu nie wierze, ze "te" komentarze sa na serio....ot, nudy na kafe i trzeba komus "przygrzac".....co?

Gość Gia
do ->świadczy o tym ze albo jest... W jakim Ty swiecie zyjesz? Jesli zdecydowala sie urodzic dziecko i sama je wychowac to swiadczy o tym, ze jest osoba silna i madra, gdyby taka nie byla moglaby by go po prostu nie urodzic. Jak mozesz oceniac kogos kogo nie znasz? Moze byla bardzo zakochana a ojciec dziecka porzucil ja jak to wielu mezczyzn przed nim i po nim zrobilo? Ona wlasnie nie myslala tylko o sobie - bo postanowila urodzic dziecko- pomomo tego, ze samotne matki wciaz sa czesto w naszym ciemnym spoleczenstwie pietnowane :O Zebys sie sama nie przekonala jak to jest byc porzucona- bo" los nie rychliwy ale sprawiedliwy"! Do Krystynyy Na twoim miejscu bylabym dumna z syna, to znaczy, ze jest odpowiedzialnym i madrym facetem! Jesli ja kocha to wszytskiemu podola :) 27 lat - to juz dorosly facet ;)

A gdyby tak z jakiegos powodu Twoj syn zostal sam z dzieckiem, to co bys mu powiedziala? Nie szukaj bo Ty masz dziecko ? Albo pannie ktora by przyprowadzil, nie mozesz z nim byc bo on ma dziecko? Uwazasz ze posiadanie dziecka dyskwalifikuje ludzi? Nie maja prawa ulozyc sobie zycia.Czasem ludzie sie szukaja cale zycie, po drodze popelniaa bledy, wiaza sie z nieodpowiednimi partnerami.Moze jej sie to przytrafilo.Moze jest ona dla Twojego syna kobieta jego zycia.Podejdz do niej bez uprzedzen.Moze to jest madra kobieta, dobry czlowiek, moze Twoj syn znajdzie przy niej szczescie.? Przeciez chcesz zeby byl szczesliwy.

Ale tak sobie jeszcze pomyslalam ze powinnas z nim porozmawiac.Powiedziec ze jestes po jego stronie, ze szanujesz jego wybor, ale pokazac tez wytlumaczyc, z jaka odpowiedzialnoscia wkracza w taki zwiazek.Ze kochajac te kobiete , musi pokochac rowniez jej dziecko.Jako matka powinnas pokazac mu , ze tak powiem, plusy i minusy.I jesli mimo wszystko zdecyduje sie na ten zwiazek, pozostaje Ci tylko dopingowac im.Pozdrawiam.:)

Gość boshe na jakim wy swiecie
zyjecie, wg opini niektórych osób te z dziecmi sa lepsze!!!!! wg niektórych najlepsze kobiety to: 1 obecne prostytutki 2 byłe prostytutki 3 samotne matki z dziecmi 4 tzw. "babo-chłopy" A moim zdaniem facet który wybiera jedna z kobiet ww. to ktos kto nie jest w stanie znaleźć żadnej kobiety. Trudno mu sobie poradzic w zwiazkach damsko-meskich wiec... lepszy wróbel w garsci niz gołab na dachu. Choc nie powiem sa tacy co lubia cudze dzieci wychowywac.

Gość ciekawe czy panie
są tak samo chetne na wychodzenie za maz za dzieciatych facetów- nie liczac tych kasiastych, bo to priorytet(prosze na to nie odpowiadac bo bez sensu jest słuchac w takim topiku ich wypowiedzi, ze to ich marzenie)

Co Ty wypisujesz ???? Facet poznaje babke.Zakochuja sie .Szczerze .On dowiaduje sie ze ona ma dziecko.Mimo to chce z nia byc, kocha ja przeciez.I co Twoim zdaniem jest jakis wybrakowany??Nie potrafi poradzic sobie w zwiazkach damsko-meskich ???

Gość facet który potrafi
poradzic sobie w zwiazkach, nie zakochuje sie po dwóch dniach bez pamieci, a jesli dowiaduje sie o dziecku po 3 miesiacach to chyba zda sobie sprawe z tego, ze cos jest nie tak, bo kobieta powinna poinformowac ze ma dziecko na poczatku

Gość Gia
boshe w jakim wy swiecie zyjecie Albo jestes jakas nastolatka, ktora niewiele wie o swiecie, albo sfrustrowana osobka o niskim poczuciu wlasnej wartosci zazdrosna o cudze szczescie- bo takich idiotyzmow normalna osoba nie moglaby wypisywac :O Jesli jestes mloda- to zycze ci zebys taka matka samotna zostala- bo nic mnie tak nie wkurza jak brak poszanowania dla innych ludzi- czyli to co dzis prezentujesz!

Gość a gdzie tam

Gość A co to za pytanie
czemu ma podołać ???????? To dorosły facet -zakochał się w kobiecie , która ma dziecko ....Ja tu nie widzę żadnego problemu . Ciesz się - od razu masz synową i wnuka ( wnuczkę):D Pozwól synowi decydować , aTy ciesz się jego szczęściem i nie stwarzaj problemów - gdzie ich nie ma . Pozdrawiam!

Gość bywa i tak

Heh,zabronić mu nie mozesz. Ale skoro ma 27 lat to już chyba coś o życiu wie? Nie mowie,ze tylko wiek swiadczy o odpowiedzialnosci ,ale w jakiejs mierze jest jednym z czynnikow(nie zawsze:P ). Ile Twój mąż miał lat,gdy sie dowiedzial,ze bedzie ojcem? Ludzie w jego wieku juz rodziny zakładają,więc nie powinnaś się zbytnio martwić.

Gość a na jakiej podstawie
twierdzisz ze to jej wnuczka? przeciez wnuczka nie jest...

Do autora wpisu powyzej. Nie mam w zwyczaju nikomu zyczyc zle , ale az sie prosisz , zeby Ci zyczyc zostania samotna matka.Jednak nie , nie zrobie tego, szkoda byloby tego dzieciaczka,bo jakie Ty mozesz wartosci przekazac...

Gość Gia
Mo.nika Ja tez nie zycze ludziom zle ale ta osoba, ktora tak skrupulatnie stara sie samotne matki zmieszac z blotem (podejrzewam, ze to caly czas jedna osoba) wyprowadzila mnie z rownagi :O