Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi strasznie przykro

mój mąż nie chce iść na wesele mojej siostry

Polecane posty

już brak mi słów,żeby go przekonać:(:( ślub za dwa tygodnie a on się uparł,jak stary cap..... dodam,że nigdy między moim mężem a moją siostrą nie było żadnych zgrzytów tylko teraz ten osioł stwierdził,że za późno moja siostra przyniosła mu zaproszenie tak oficjalnie wiedzieliśmy o tym ślubie i weselu już od kilku miesięcy,nawet mój mąż załatwił nawet kamerę,żeby wszystko filmować a teraz mu całkowicie odbiło

pojdziee na pewnoo facecii takk tylko mowiaa bedzie jadll pill dobrze siee bawil tanczyll i glosno spiewall zobaczysz...........

mam taką nadzieję......... ale on dzisiaj zadzwonił do mojej siostry i powiedział,że nie przyjdziemy(ciekawe tylko jakim prawem powiedział że my,a nie on) siostra dzwoni do mnie i płacze........a mi serce pęka:(:(

pojdziee , na pewno to zrobii przeciez to rodzinaaa ....

moj ojciec tez ostatnio nie chcial isc na wesele. a potem poszedl, jad, upil sie, tanczyl, spiewal i ogolnie wesolo bylo :) twoj maz tez pojdzie, pozrzedzi ale pojdzie

Gość ale atrakcja hehhe
wesele, bezsensowna tradycja, powinnismy pójsc z postepem i zaniechac tych zabobonów

jejku...żeby tak było....... już wczoraj mu groziłam,płakałam,a ten siedział nieugięty i ciągle swoje ale myślę,że jakoś go przekonam,bo przecież muszę jakoś załagodzić tą sytuację......oby mi się udało

to nie chodzi o atrakcyjność tego wesela........tu przede wszystkim chodzi o to byśmy w tym szczęśliwym dniu dla mojej siostry byli z nią ona mnie nie zawiodł,była przy mnie kiedy wychodziłam za mąż ... ja też chcę być obok niej

Gość Krytykująca
:(

Gość nelaka
wiesz co, jest dziwny przecież Cię kocha to dlaczego Ci to robi. Każdy wie że ślub najbliższych to najważniejsza sprawa, już się nie powtórzy. Niemoże być taki okrutny przecież.....

Gość po ile
ło matko...straszny burak ten twoj mąż! wspolczuje

kocha,no pewnie,że kocha od 12 lat ciągle mam dowody jego miłości,ale co z tego skoro tak się uparł........... mam nadzieję,że przekonam go bo jak nie,to on mnie popamięta:(:(:(:(

Gość Inteligentne kobiety
musi miec jakis powod skoro tak sie upiera....

no powodem tego jest spóźnione zaproszenie,które dostaliśmy tydzień temu(czyli 3 tyg.przed ślubem) a ten to chyba myśli,że jakimś księciem kurcze jest i miał dostać wcześniej

Gość Inteligentne kobiety
no chyba przesadza Twoj maz, tym bardziej, ze wiedzieliscie duzo wczesniej, ze siostra wychodzi za maz!!!

Gość lunettka
męski foch...wez go sposobem. powiedz ze w takim razie idziesz z ...... (tu wstaw imie jakiegos super przystojnego kolegi), alboe ze skoro on nie idzie to kase na ubanie dla niego (jesli potrzebuje nowego na ta okazje) ty wydasz na kreacjedla siebie :)

Gość po ile
ale to było chyba logiczne ze do siostry swojej pojdziesz na ślub NAWET BEZ ZAPROSZENIA EKSTRA NA PISMIE

Gość a ja nie chce isc na wesele
szwagra!!! Jeszcze tylko nie wiem jak o tym powiedziec mezowi????

Gość po ile
Moja rada... idź SAMA i on wyjdzie na dupka

przesadza i to bardzo,a ja stoję teraz między młotem i kowadłem ale wiem jedno........jeśli trzeba pójdę sama z córką na to wesele i nawet gdybym miała się do niego nie odzywać,to będę się dobrze bawiła,chociaż w duszy napewno będzie mi smutno:(:(:(:(

a nowe ubrania oboje już kupiliśmy ..........więc może jednak pójdzie??????

ta.. pojdzie sama i będzie zmuszona wymyslać jakies durne powody dla ktorych maz nie mogl przyjechac i bedzie musiala sie za niego tlumaczyc.To nie jest dobre wyjscie,a Twoj maz to przesadza i to grubooo. Dlatego ja zostanę starą panną:D

ja tez mysle ze pojdzie tylko sie unosi ta glupia meska duma..a zreszta co za roznica kiedy dostal to glupie zaproszenie to Twoja siorka a to Twoj maz i to jasne ze trzeba isc!!

ja też mam WIELKĄ nadzieję,że jednak pójdzie ale po cholerę tak mnie wkurza,co on sobie myśli pierdoła jeden,że będziemy go błagać?????niedoczekanie jego

Skoro sie tak uparl, to chyba nie ma innego wyjscia jak isc samemu z dzieckiem i \"sie glupio tlumaczyc\'. Ja bym sie na niego obrazila i powiedziala, zeby robil co chce. Przeciez to slub twojej siostry, nie jakiegos tam kuzyna mamy siostry:o I strzela takie glupie fochy. Gdyby jeszcze mial powody.. Mysle, ze jesli sie nie bedziesz odzywac, zamiast caly czas go prosic, to i tak w koncu zmieknie.

jakis dziwny ten typ jest.naprawde a jak nie bedzie chcial to nie blagaj i idz sama i sie dobrze baw i juz i sie nokomu nie tłumacz.......co to jakis ksiaze jest czy jak??

Gość tatuś
Czy przypadkie nie chce iść na ślub i wesele cichej kochanki ?

tatuś-----> troszkę przesadzasz,ale każdy może mieć własne zdanie nigdy nie był,nie jest i nie będzie kochankiem mojej siostry....... tego jestem pewna jak niczego innego

Gość tatuś
Znam z autopsji lepsze zachowania prorodzinne