Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca niestety

ile czasu milczy facet, jeśli nie jest zainteresownay dziewczyną?

Polecane posty

widzisz groosiu, oboje wychowalismy się bez ojca - ja po prostu nie wiedzialm, ze faceci kończą znajomości milczeniem takie mialam przeczucie, ze ot nie ten, ale po doswiadczneiach z draniami myślałam, że ten jest inny...kurde, stary koń a zachowuje się jak małolat

Zdecydowana wiekszość facetów to banda tchórzy. Biorą na tzw. przeczekanie. Czniać ich wszystkich, lać po dupie i tylko patrzeć, czy równo puchnie. :P

po co? czy to ma jakies znaczenie psychologiczne?

Gość A ja mam szczęście
Odnoszę się do tytułu topic,ku............od 2 do 24 miesięcy.

Gość jesli ten twój informatyk
jest wysokim przystojnym brunetem to daj sobie z nim na luz

Gość delider
'to prawda a zainteresowany musi cos przemyslec, obmysla, mysli o ukochanje, to bardzo miłe a jak malo mu zalezy to stres maly i czesto mowi, odzywa sie itp' eeeee nieprawda(chyba,ze to prowokacja)...wlasnie jakfacet jest zainteresowany to codziennie sie odzywa...przynajmniej tak ze mna jest...podoba mi sie pewna dziewczyna i codziennie zagaduje do niej na gg po dwa, trzy razy...i duzo gadamy...na poczatku przy pierwszych rozmowach oczywiscie maly stresik byl,ale teraz gadamy swobodnie o wszystkim jak bliscy kumple...co chwila sypne jakims zartem i jest wesolo...no moze dlatego tez ,ze mamy ze soba po prostu o czym rozmawiac ...no i mi zalezy i sie staram hehe.moze mi sie uda...nie wiem czy jej wlasnie zalezy,ale skoro nie unika rozmow ze mna(a wie ze mi sie podoba),to jakies szanse mam ;) na pewno nie jest tak,ze facet nie pisze bo jest zestresowany(ja jestem niesmialy a bardzo szybko w rozmowach z nia przestalem odczuwac jakikolwiek stres).

nie, jest niski.wiecie ja juz sie pogodzilam z mysla o koncu znajomosci, mozemy juz zamknac temat, chyba,ze ktos ma cos jeszcze do powiedzenia, co podniesie moje ego

Gość nie przejmuj sie tego
tego kwiatu to pol swiatu

Gość a niech milczy

Gość milkjiop
mialam to samo, tez z facetem z randki, zero kontaktu tak z dnia na dzien bolalo przezylam szukam dalej ale juz nie tam Ty tez próbuj - ciekawe czy to nie ten sam

a skad wiesz,ze wychowalam sie bez ojca??az tak to widac :)) ??? w sumie to mam ojczyma,ale to raczej nie ojciec dla mnie.

Gość anulka4444
ja mam z kolei tak, ze spotykam sie z facetem, ma 37lat i nie robi zadnego gestu - z wlasnej inicjatywy nie przytuli, nic czy on nie tak szanuje czy nie jest zainteresowany?