Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malaszalona

cellastar!!! czy sa skuteczne???

Polecane posty

Go艣膰 malaszalona

witam czy ktoras z was stosowala te tabletki na cellulitis? jesli tak prosze napiszcie jak dzialaja? po jakim czasie widac rezultaty? Nie mam duzego cellulitisu ale mi on przeszkadza i chce cos z tym zrobic a sadze ze sam krem nie wystarczy pytam o te tabletki bo akurat w mojej aptece jest na nie duza promocja pozdrawiam z gory dzieki za odp

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Xamila
Witam! Mia艂am do艣膰 mocno widoczny cellulit. Jestem m艂od膮 osob膮, ale przez tabletki antykoncepcyjne cellulit mia艂am straszny.Kupi艂am 2 opakowania cellastaru i okaza艂 si臋 REWELACYJNY.Z cellulitem walczy艂am r贸偶nymi sposobami( kremy, maseczki, ok艂ady z b艂ota itp) i musz臋 przyzna膰, 偶e nic tak nie podzia艂a艂o jak ten specyfik.Dodatkowo 膰wiczy艂am godzin臋 dziennie i wieczorem robi艂am kr贸tki masa偶 n贸g to widocznie wzmog艂o dzia艂anie bo po cellulicie nie ma 艣ladu.Naprawd臋 polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambinek
podnosz臋 temat i jednocze艣nie pytam: czy kt贸ra艣 z Was stosowa艂a cellastar i mo偶e poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambinek
nikt?

Udost臋pnij ten post

A ile one kosztuj膮 i jak cz臋sto trzeba bra膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to a jestem
Xamila, s膮dz臋 ze pomog艂y masa偶e i 膰wiczenia a nie te tabletki. Bra艂am je bardo d艂ugo na zmian臋 z Cellasene oraz tabletkami Formy na cellulit i nie widzia艂am 偶adnego efektu. Pi艂am drenuj膮ce herbatki zio艂owe, zielon膮 herbat臋, sok grejfruitowy, ananasowy, wszystko co polecjaj膮. Wed艂ug mnie na celulit pomaga jedynie dieta i 膰wiczenia.

Udost臋pnij ten post