Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska jak deska

Duży seksowny biust

Polecane posty

ja slysze, ze jest w sam raz... i szlag mnie trafia bo w lustrze widze cos innego...

Ja -jak juz wczesniej pisalam slyszalam,ze jest boski,cudowny etc, generalnie ddotychczasowi partnerzy nie narzekali,wręcz przeciwnie,więc w kompleksy raczej nie wpadnę:)

Gość Cycata kaska
"Ale masz cycuchy"!!!! albo "ale cycki o jaaaaa" wiesz to wcale nie jest przyjemne. a do sexu wole sie nawet nie rozbierac jak juz pisalam nie raz musialam robic to w staniku :(( ehhhh

Gość Chikita
ja mam 90cm i jest odpowiedni do mojej budowy, nie wiem moze dla niektórych to zamało dla innych zaduzo a ja sie juz przyzwyczaiłam:)

Mam duży biust (wydaje się jeszcze większy, bo ogólnie jestem drobna), mój facet go uwielbia, a ja... NIby cieszę się, że mam piękne (bo mam) piersi, ale jednak są uciążliwe. Podczas biegania czy skakania piersi bolą. Trochę ważą. A znaleźć ładny i nie za drogi stanik to dla mnie największy problem. Co do facetów - to najczęściej komentarze są miłe. Obracam się w raczej męskim towarzystwie i moi znajomi czasem powiedzą słowo zachwytu:P Ale ostatnio, idąc do domu, napotkałam jakichś dwóch żulików... Ludzie takiego pokroju najczęściej sypią takimi odzywkami.... Wkurza mnie to. Mimo wszystko uważam swoje piersi za bardzo fajną część mnie, nawet mimo problemów, które sprawiają:)

Gość Larousse
plaska jak deska --> ja mam w biuście 78cm :/ brak faceta ,nie wyobrażam sobie rozebrac sie przy kimś... doła z tego powodu mam czasami ,zwłaszcza teraz w lato ,stroj kąpielowy ,wszędzie dekolty itp. no ale trzeba jakoś żyć ;)

Larousse- uwierz,nie kazdemu facetowi podobają się duze piersi:) A stroj kąpilowy mozesz sobie kupic też z \"usztywniaczem\" widzialam takie, koleżanka z malymi piersiami przymierzala i naprawde fajnie to wyglada no i nie widac,ze są \"stucznie powiekszane\" :)

Gość płaska jak deska
Do Larousse: milo mi ze rozumiesz moj problem! Nie zamierzam cie pocieszac, bo wiem z autopsji ze to nic nie da i ze nadal bedziez sfrustrowana ogladajac te "cuda natury"! Masz racje, zycie z takimi cyckami jest ciezkie dla tak "hojnie" obdarowanej przez nature i mysle sobie ze jedyne co nam zostalo to cieszyc sie ze inne kobiety maja lepiej, ze maja te wspaniale walory kobiecosci ktorych nam matka natura poskapila :(

Gość bellaaa
ja mam baardzo duzy biusst jak na moje 19 lat. ostatni kostium ma miseczke E! i szczerze mowiac to dla mnie koszmar.. bardzo ciezko jets znalezc ładny kostium z taka misewczka i zeby wszytsko łądnie wygladało.. chciałabym mieć C..

gapie sie bezczelnie..mowia \"mas zsliczne oczy -__-\" no i ogolnie rzucaja niemoralnymi propozycjami;/ sami zboczency i tyle... choc fakt..chyba ich prowokuje bo chodze wyprostowana;/ lol.. no i niektore moje bluzki maja sredni dekolt

Gość Urszuleczka
Czy 17 letniej dziewczynie piersi (nie podczas ciazy) moga jeszcze urosnac?

tak...tabsy.. badz tez naturlanie...(ale niestety minimalnie) ano i jak przytyjesz

Gość Urszuleczka
75 A

Ja mam b (chyba :P ) i nawet jestem zadowolona. Choć często mam problem, bo większość staników dobrych w miseczce jest za dużych w obwodzie i odwrotnie :( Nie jest on może imponujący ale większego nie chciałabym mieć :) A i mój facet się cieszy, bo czasem żartuje, że pierś kobiety powinna być dopasowana do dłoni partnera co nam wyszło idealnie :P

Urszuleczko ja 3 lata temu jak byłam w Twoim wieku to też miałam coś takiego :) Zawsze współczułam niektórym dziewuszkom z mojej klasy w liceum bo w wieku 18 lat już miały opadnięte piersi (tak tak-wielkość) :(

Gość gggggggggggggggggg
a ja bym chciala miec chociaz pelne B... w push upie to wyglada ladnie ale wstydze sie przed chlopakiem...... a marzenie to zgrabne, jedrne C

Gość Karrelle
Ja mam tylko 83 cm : (

Gość abb
Płaska jak decha, duży, seksowny biust to zaiste nic fajnego. Obleśne komentarze i gapienie się na piersi zamiast na osobą, do której się mówi. To krępuje i irytuje. Wierz mi, nie masz ochoty być bez przerwy traktowana jak obiekt seksulany. W dodatku trudno i o stanik i coś na wierzch. Większość rzeczy jest szyta na osoby raczej płaskie. Co więcej, część letnich bluzek i sukienek odpada, no bo trzeba pod nie stanik. Do tego dochodzą problemy z aktywnością fizyczną i sportem, nie mówią o podbiegnięciu do tramwaju. Powiem szczerze, ze nie rozumiem kobiet, które robią sobie operacje i ordynują sobie duże D. Dla mnie to absurd.

sa minusy: - facet zamiast gadać z Tobą, dyskutuje z Twoimi cycuszkami :( - nie kupisz porządnego ciucha, wszystko wyrczy, rozłazi się i jest takie nieforemne :( - nie kupisz stanika ot tak, bo masz kaprys, trzeba się nachodzić, a jak już trafisz to jest straszliwie drogi (za 2 sztuki 150 zł - no co, dla mnie to drogo) :( - plery nawalają straszliwie :( sa plusy: - podoba się właścicielce to mówilismy my, cycuszki 75 E ;)

Zgadzam sie nic fajnego!!! Bywa że jak idę ulicą a na przeciw stoi grupa facetów to garbię się specjalnie żeby nie słuchać głupich komentarzy! A staniki są drogie jak diabli bo żeby kupic coś dobrego musisz kupować bieliznę renomowanych firm. No i nie mogę założyć sukienki na cieniutkich ramiączkach bo bez stanika ani rusz, a wystajace grube ramiączka stanika (zazwyczaj takie własnie są żeby był komfort noszenia) nie wyglądają wcale uroczo! W dodatku podczas okresu strasznie mi doskwierają i jeszcze bardziej sie powiększają: zamiast 105 cm \"rosną\" do nawet 108 cm i ważą chyba z tonę!!! Jedynym plusem, któy rekompensuje mi te wszystkie negatywy jest zadowolenie mogo mężulka, który uwielbia moje piersi i twierdzi że są piękne. Może i piękne, ale bywają przeszkodą

moja kobieta ma spore piersi. sa rzedu 75D albo 80C pewnie pomyslicie sobie, ze sa wiszace czy cos... ale dodam, ze w lato czesto chodzi bez stanika i ma sliczne stojace i jedrne cycuszki :)

Gość do SOMAX
rozmawialiśmy w wątku "mój facet ogląda sie za innymi" - no więc widzisz twoja kobieta ma duży biust więc nie ma kompleksów że rzucisz okiem na inną z bujnymi piersiami. I wszystko jasne :) Pozdrawiam Cycata z małym 75 A P.S. Brałam tabletki anty min Diane35, cilest, jeanine - piersi ani drgnęły nie wiem - warto próbować inne tabletki czy nie ma na co liczyć??. Dodam, że każde brałam conajmniej rok...

diane to nie nie za bardzo tabsy anty..tylko na tradzik.. sprobuj czegos starszej generacji co ma duza dawke hormonow.. polecam rigevidon,albo micro.. choc w sumie harmonet moze byc..albo logest.. jasmin odradzam :P a dziewcyzny popwiedzcie mi,dlaczego jest tyle roznych wielkosci biustonoszy.. niby te same biustonosz ea inaczej na ogol sa podpisywane;/ i dalej nie wiem jaki mam rozmiar;/ raz kupuje staniki, gdzie ejst oznaczenie A inne z kolei maja napisane C..albo B czy ktos mi powie jak w koncu zmierzyc porzadnie obwod biustu???

Gość ktośkaa
Hm mstarszej generacji mówisz... troche się boje skutków ubocznych szczególnie pogorszenia sie cery :/ Nie wiem czy wypada powiedzieć lekarzowi że zależy mi na powiększeniu biustu. trochę mi głupio i wstyd :o

Gość ktośkaa
Są w necie tabele rozmiarów. Mierzysz pod biustem i w biuście - różnica wyznacza ci wielkość miseczki np. 12cm to "A", 14cm to "B" nie pamiętam jakoś tak... A ja mam różnicę 8 cm :( :( :( Nie sugeruj się tym co pisze na metkach - ma pasować i tyle. Rozmiar rozmiarowi nie równy - niektóre są zanizone, niektóre zawyżone