Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskolka 27

usgdopochwowe

Polecane posty

Gość jaskolka 27

czy usgz dopochwowe zrobione w ok. 2 tyg. ciazy a nastepnie w ok. 5 tyg. moglo byc przyczyna poronienia? czy jest to niemozliwe?

Gość karolcia**
Raczej niemożliwe! A czemu Ci przyszło do głowy że po usg dopochwowoym mogło dojść do poroninia??

Gość jaskolka 27
poszukuje przyczyny tego nieszczesliwego zajscia... w przyszlym tyg. bede miała wynik badania histopatolog. wiec moze tam cos wyjdzie.

Gość jaskolka 27
2 dni po tym jak zobaczyłam na tescie 2 kreski polecialam do gina -on zrobił usg. ale nic wtedy nie było jeszcze widac. na nastepny dzien miałam lekkie plamienie, ale przeszlo i potem przez 3 tyg. wszystko bylo ok. znow poszłam na wizyte i zrobił ponownie usg. był tylko pecherzyk ciazowy - nic wiecej. Na drugi dizen po usg. znow zaczelo sie plamienie, dalej krwawienie... szpital i lyzeczkowanie...... czaly czas pytam dlaczego?????

Gość gertruda26
Rozumiem Twoje zachowanie..utrata dziecka zawsze jest bolesna.. Wydaje mi sie ze pecherzyk byl slaby nie rozwijal sie dlatego doszlo do poronienia,usg nie jest czyms niebezpiecznym dla zarodka.. Trzymaj sie dzielnie.. I probuj dalej...

Gość 11111111
to prawda,ze usg nie jest niebezpieczne ale dopochwowe robione zbyt mocno ? no nie wiem ale lekarze nawet jak badaja palcem to b delikatnie,żeby nic nie naruszyć tu nie chodzi o promienie ,tylko o sam mechanizm badania :o

Gość asiol
wiesz, zawsze można coś schrzanić, ale lekarze raczej robią to często i nie sądzę żeby to było powodem poronienia, chyba ze ten gin to jakiś patałach, prawdopodobnie jakaś wada i organizm sam usunął zarodek, to sie dzieje dosyć często i nie ma powodudo niepokoju, 3m się i pozdrawiam

Gość asdwqdsw
to na pewno nie od tego. przeciez w ciazy mozna sex spokojnie uprawiac i fasolce nic sie nie dzieje

Gość 11111111
TO TEZ ZALEZY OD CIAŻY ,JA MIAŁAM ZAKAZ UPRAWIANIA SEXU PRZEZ 4 MIES ;)