Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisosisiss

ORGINALNY PREZENT DLA KUMPELI

Polecane posty

Gość sisosisiss

proszę opomysły!!!!

Gość Margol Margola
po co się poprawiasz, bo jakiemuś głupkowi to przeszkadza. Ja mam takich w dupie i śmieszy mnie tylko jak taki burak nie ma co powiedzieć to przywala się do byle czego

Gość juz w ciebie zwatpiłem Laguna
;) ;) ;)

Gość mandarynka manadrrrrrrr
kup kraba w okrągłej kuli. Fajny i orginalny prezent, tylko nie we wszystkich zoologicznych można dostać

Gość Margol Margola
wolę cię nie dotykać by się prymitywizmem nie zarazić

Gość zrób sama
a jeśli to np. 18 urodziny, to proponuje w pudełku zamieścić 18 drobiazgów, cześć najlepiej wykonana własnorecznie. Np obrazek, naklejka, serduszko itp, ale każdy MUSI być ładnie opisany (dlaczego akurat to) Gwiazdki z nieba zawsze sa super:)

podkład ani oryginalnym prezentem nie jest ani na prezent sie nie nadaje :P ja bym pomyślała, że koleżance sie moja cera nie podoba i dlatego dostaje od niej podkład :P

a moze cos ze sprzetu do cwiczen/fitness? obciazniki do cwiczen, hantle, maty? ja bym sie ucieszyla, sama wiem ile kasy zostawiam na hellhound.pl ;P

Gość kozaaaa
A ja proponowała bym kupić jakiś ciekawy prezencik online na stronie http://www.skarbychin.pl . Ja kupiłem tam kilka prezentów już w postaci gier logicznych i muszę powiedzieć iż osoby którymi je obdarowałem są jak najbardziej zadowolone.

Gość mik876
Nie macie pomysłu na prezent dla faceta? Mnóstwo fajnych gadżetów znajdziecie na emilosc.pl A dla Pań polecam bieliznę na każdą okazję