Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onak30

wiem, że to głupie pytanie...

Polecane posty

Gość onak30

ale nie daje mi spokoju. Dwa tygodnie temu, ponad, czyli dokłądnie w środku cyklu kochałam się z moim mężem, bez zabezpieczeń. On nie skończył we mnie - wytrysk nastąpił sporą chwilę po tym, jak się wysunął. W dodatku nie był zbyt głęboko... A tymczasem okres mi się spóźnia już parę dni - jak duże jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?

Gość zawsze mniez rozśmieszają
idz do lekarza, tu nikt ci w cipkę nie zajrzy :P

Gość ameluszkaaa
Tak jest.

Gość niewielkie
w ciąże wbrew pozorom nie jst tak łatwo zajść

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
Po prostu brak slow. A skad my mamy wiedziec, czy jestes w ciazy czy nie? Zrob test, to bedziesz wiedziala. I ty masz 30 lat??? Piszesz jak nastolatka.......

Fakt ..głupie pytanie ale nie dlatego ze sie zastanawiasz czy jestes w ciazy ..tylko ..dlaczego nie wiesz tego ze stosunek przerywany nie jest zadnym srodkiem antykoncepcyjnym .. Jak najbardziej podczas takiego stosunku moze dojsc do zaplodnienia bo plemniki sa rowniez w plynie ( sluz).. ktory wytwarza sie podczas stosunku i jest obecny w cewce zanim nastapi ejakulacja ..! Wiec nawet bez wytrysku mozliwe jest zaplodnienie ..

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
wy to glupie babska albo zazdroscicie albo wdednosc macie we krwi, dziewczyna sie cieszy chce pogadac podzielic sie doswiadczeniami, bo zapewne wiele z was przez to rpzechodzilo a wy od razu takie glupie komentarze!!!po co wypowiadacie sie jak nie umiecie!!!wspolczuje glupoty !!!!

Gość czarnao
popieram powyzsza wypowiedz, od niedawna czytam to forum i jestem zbulwersowana chamstwem!! ponadto zbulwersowana jestem niskim poziomem tych kobiet co wypisuje te chamskie komentarze, zawisc, zazdrosc..co za niskie pobudki??!! i to sa matki?? mam nadzieje,ze te zalosne dziewczeta tylko udaja, ze sa matkami bo na pewno na to szczescie nie zasluguja!!

Gość miło wiedzieć że
wszyscy wiemy co to jest sarkazm.

Gość czarnao
" nikt ci w cipke nie zajrzy"-to napisala kobieta (!?) czy jakis chamski mlotek?? co za czasy..!!!:(:(:( a co do twojego pytania to prawdopodobienstwo, ze jestes w ciazy istnieje, gdyz przed ostatecznym wytryskiem czasami uwalniaja sie kropelki spermy podczas samego stosunku, najlepiej zrob sobie test, pozdrawiam

Gość czarnao
sarkazm a chamstwo to dwie ROZNE rzeczy!!!!!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
one maja jedno i drugie sa glupie i tyle bo inaczej tego nzawac nie mozna wredne zazdrosnice!!!sama kiedys napisalam cos na tym forum prosto i logicznie chcialam porady bo podobno sa tu same doswiadczone kobiety umiejace sie podzielic swoja wiedza, GOWNO PRAWDA I TYLE!!!!!!

Gość wiecie co wam powiem
wyluzujcie wszystkie! ta co zaciazyla niech zwyczajnie zrobi test a wy nie urzadzajcie tu pyskowek, bo do niczego to nie prowadzi, zwyczajnie takie pytania padaja co drugi dzien, ile mozna tlumaczyc... ja mam cicha nadzieje, ze to ktos sie zabawia podwojnie na tym topiku, bo jak sie dwie takie niemalze nawiedzone istoty tu spotkaly to chyba na mnie juz pora:O

Gość czarnao
przykro mi tez z tego powodu..lepiej juz moze nie wchodzic na to forum i sie nie denerwowac..w sumie mozna poszukac porad w wyszukiwarce:( ..ja tez zaczelam tu zagladac bo jestem swierzo upieczona mamusia i myslalam, ze wiekszosc matek to dobre kobiety (wiem moze to naiwnosc), ze maciezynstwo kobiete zmienia, uszlachetnia.., male dziecko wyrabia w tobie empatie..ale to niestey nie zawsze widze tak jest..jak przeczytalam kilka wypowiedzi to mi sie niedobrze zrobilo..ale pocieszam sie, ze net to takie specyficzne mce, gdzie inni podszywaja sie pod inne osoby, i tak se mysle, ze glownie te chamskie, zawistne komentarze na forum o ciazy pochodza od samotnych, sflustrowanych kobiet, ktore poprostu nie moga znalezc reproduktora......... pozdrawiam xxxxxxx

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
zgadza sie powtarzaja se tematy ale wiadomo kazda z nas chce sama cos napisac bo jak sie wypowiada na innych to albo nikt nie odpowie albo obraza i jest niezadowolony ze kots nowy sie wpycha a dziewczyna moze chce byc w ciazy moze chciala sie z tym kims podzielic z radoscia a co ja spotkalo???poczytajcie co piszecie jak chcecie obrazac to lepiej wogole sie nie wypowiadac i tyle!!!!!!

Gość czarnao
"nawiedzona" to ja na pewno nie jestem..jestem LUBIANA,ZABAWNA, MAM WIELU PRZYJACIOL, KOCHAJACEGO MEZA, MNOSTWO EX FACETOW, CIEKAWE ZYCIE (MOZE TERAZ BARDZIEJ SPOKOJNE JUZ)..poprostu jestem NORMALNA i nie nawidze chamstwa i zazdrosnic!!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
czarnao sluszne uwagi:))

Gość i taka z ciebie empatyczna
cudowna, wspaniała mateczka kipiaca złością na innych...one maja swoje powody by dogryzac pustostanowi ty masz swoje ... i nie wmawiaj ze masz lepsze powody bo jestes swieta, bo tak nie jest ! Jakbys byla taka jak myslisz ze jestes to bys w ogole sie nie odezwala albo tylko i wylacznie pocieszyla te zaciazona anie z jakichs tylko sobie wy,yslonych "wzniosłych" powodów wyzywala innych :O

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
jak mozna pocieszac zaciazone???wiesz co piszesz????z tego nalezy sie cieszyc a to co tym forum sie wyprawia to brak slow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ludzie urodziliscie sie ludzmi to nimi badzcie!!!!

Gość wiecie co wam powiem
widzicie dziewczyny, nie mialam nic zlego na mysli piszac nawiedzone, ale czy ktos tu napisal cos zlego o tej dziewczynie??? jak dotad nie wynaleziono wirtualnego testu, jak spoznia sie jej okres to jest tylko jeden sposob aby sie przekonala, jak maz w niej nie szczytowal, widac nie planuja potomstwa. mogla w zupelnie inny sposob to napisac, np: wiecie, stara baba jestem, ale zastanawiam sie, czy duze jest prawdopodobienstwo... czy ktorejs z was sie tak udalo zajsc w ciaze, jutro juz zrobie test, ale spac nie moge bo nie daje mi to spokoju, a tak z dnia na dzien mialam nadzieje, ze miesiaczka sie pojawi i chyba ten stres mnie wykancza" przeciez autorka nie jest juz dzieckiem, zeby podstawowych rzeczy nie wiedziec!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
a moze chciala sie dowiedziec na podstawie doswiadczen innych kobiet czy to mozliwe czy ktoras tak zaszla a tu pojawiaja sie teksty typu -"zawsze mniez rozśmieszają - idz do lekarza, tu nikt ci w cipkę nie zajrzy" to jest normalna wypowiedz doroslej kobiety????zalosne

Gość czarnao
nie wyzywam nikogo tylko stwierdzam fakt! a robie to tylko dlatego, ze spac po nocach nie moge przejmujac sie, ze tyle jest zawistnych osob na tym swiecie! az sie boje czasem dzielic swoim szczesciem (ze jestem mloda mama) zeby mi czasem ktos nie wygarnal! a swieta tez nie jestem i nigdy nie bylam! ale zazdrosc gniotlam u siebie zawsze w zarodku bo to tylko uderzalo w moja osobe i ponadto to takie niskie uczucie, i zawsze lepiej mi sie zylo kiedy ludziom nie zazdroscilam, a roznie bywalo..czasami naprawde zle..i uwazam, ze kazda powinna sie zastanowic zanim cos napisze, czy powie obrazliwego, bo trzeba walczyc ze swoimi slabosciami!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
Swieta racja

Gość czarnao
wywiazala sie przypadkiem tutaj filozoficzna rozmowa, ale jak widze nie jestem sama, ktora zauwazyla, ze za duzo jest przykrych komentarzy na tak szlachetnym topiku jakim jest ciaza i macierzynstwo:)

Gość pocieszac w stylu
nie przejmuj sie tym co pisza, ja uwazam ze jestes/niejestes .... :O zrozumienie testu pisanego na wysokim poziomie jak widze :O Uniosły się swietym oburzeniem jakby były lepsze od innych, nawet śmieszne nie jestescie ... a to przykre :( Giovinetta dobrze jej napisała, wszystko co powinna wiedziec (choc ten który dorósł do uprawiania seksu powinien wiedziec to wczesniej :O ) ale wy musicie sie oczywiscie uczepic tamtych wypowiedzi - dlaczego ? bo jestescie takie same złosliwe, wredne baby jak tamte buhahahahaha :P

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
wiesz nie tylko na tym ale glownie i moze dlatego ze na takie wchodza glownie mkobiety bo facet jak facet ale mysle ze inaczej by to skomentowal

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
pocieszac w stylu-budza sie te gorsze

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
czarnao dobrze zrozumialam ze jestes swieza mamusia???bo jak tak zapraszam do rozmowy ze mna :)

Gość czarnao
a ja klade sie spac bo na szczescie w Polsce zawistnej nie mieszkam, dobranoc xxxxxx, dzieki za rozmowe:)