Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzdziwiona

Myślałam, że będzie seks...

Polecane posty

Gość lolololla
Kurwa, nie jestem Lola. Chodzi mi o to, że podszywem "jestem suką" możecie sobie wytrzeć dupy, bo ani to śmieszne, ani pomysłowe. Zapamiętać, gnojki. I chuj wam w dupę, jako i mi w plecy.

Gość drewniaki
Ojej :( Lola sie zirytowala :(

Gość lolololla
zapomnialam dodac ze jestem typem dominy, lubie czarne, lsniace ponczochy z latexu i lubie tez oswajac chlopcow, najlepiej bujnie owlosionych i dzikich jak Tytus od Romka i Atomka.

Gość lolololla
a potem puści mi w twarz parującego bączydlaka :o

Gość KOZICA GORSKA ze Szczyrku
To bedzie moj jedyny wpis wiec kolejne, to beda jedynie podszywacze/ czki .. ktorzy na tym topiku sa genialni/ne ... !!!🌼 Pozdrawiam serdecznie, bo usmialam sie bardzo - 🖐️ ZzzzzZdziwiona, niech ci onie nie przeszkadzaja, bo przeciez odroznamy twoje i ich wpisy ktore zreszta bardzo sobie cenie (szczegolnie o robieniu sobie szczoteczki do zebow) A co do ciebei- to cie rozumiem, chodzi i o seks, bo mas zpotrzebe i o uczucia - nagle czujesz sie niedowartosciowana i nie pozadana ... Moze on probuje sie ciebie pozbyc w ten sposob>? Czego ci nie zycze bo zdaje sie byc fajnym kochankiem ....... Obserwuj i powodzenia

Gość lolololla
drażnię językiem łydki kasjerek w TESCO, mając włożoną w majtki mrożoną makrelę i świadomość że trzymany w moich ustach granat już od dwóch sekund jest pozbawiony zawleczki :classic_cool:

a moze po prostu twoj chlopak szedl do innej laski i nie chcial marnowac sobie spermy? pozdrowka jeszcze raz, juz sie wylaczam ;)

Gość lolololla
a ja myslalam ze szczoteczka jest standardowym narzedziem dziewicy w walce o lepsze wieczory?

jesli chodzi o szczoteczke to marze o takiej wib.. yy.. z ruchoma glowka, zeby lepiej docierala w trudno dostepne miejsca :)

Gość zabrrrrrrrrrrrrraniam
podszywacze- przestancie uzywac przeklennstw, bedzie duzo milej

Gość zabrrrrrrrrrrrrraniam
ale my nie mamy zwiazkow zawodowych...

Gość kirowniku aj lowja
niech sie chlopaki wyspia przed jutrem

HALO!! chciałam poinformować wszystkich zainteresowanych, z pominięciem podszywaczy, że to co się stało wynikało z jego obawy o to, czy ja chcę się z nim spotykać. Wszystko już sobie wyjaśniliśmy i dziś kochaliśmy się namiętnie...Było cudownie i mam nadzieję, że tak zostanie. Pozdrawiam wszystkich, którzy rzeczywiście ze mną rozmawiali, kiss:**

Gość drewniaki
Ciesze sie niezmiernie :)