Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serioserioseriopisze

prawie kazdy facet moze byc TWOJ - powiem ci jak to zrobic

Polecane posty

i mowie calkiem serio wystarczy dobrze prześwietlić faceta ja wam w tym pomoge tz musi byc na poczatku spelnione kilka warunkow wiec opiszcie mi po krotce wasza sytuacje i to jaki on jest co robi i co jest dla niego w zyciu wazne potem ja ocenie czy macie szanse i wam pomoge:) ale uprzedzam z gory to bedzie troche trwalo ale 3miesiace moze mniej i facet bedzie wasz:)

Gość do autorki..................
jesteś w błędzie, facet jak sie uparty NIGDY nie będzie twój :P naucz się też nie zakładać kolejnie pustych topikow :P

powiedzialm prawie kazdy jak bys nie zauwazyla/zauwazyl ja uwazam ze to kwestia rozszyfrowania jego psychiki tz musi byc 1 podstawowy warunek on musi cie uwazac za atrakcyjna nie do konca sam zdajac sobie jeszce w tym danym momencie z tego sprawe potem juz tylko kwestia odpowiedniej zagrywki i jest ok:)

Gość pierwsza klientka po poradę
to ja pierwsza chcę: poznałam kolesia przez internet, znamy sie juz ze 3 m-ce ale jeszcze sie nie widzielismy, bo on siedzi za granica. ostatnio intensywnosc naszego kontaktu sie zmniejszyla , niestety (pewnie sobie znalazł jakas inna przez Net :-( ) No i jakie mam szanse?

Gość druga klientka
.....moj nie moze sie zdecydowac ktora z nas woli zone czy mnie.....

do pierwsza klientka po poradę najpierw sie zastanow czy chcesz wirtualnego faceta ktory siedzi za granica pozatym poki sie nie spotkacie na zywo trudno mi co kolwiek powiedziec

do druga klientka hmmm to da rade zalatwi wbrew pozorom 2 kobieta to nie az takie wielkie zagrozenie tylko czy ty chceszrozbijac rodzine?? jesli tak to opowiedz konkretnie jak jest miedzy wami uda ci si pod warunkiem ze traktuje cie jako kobiete a nie kochanke

Gość druga klientka
a co mnie obchodzi jego rodzina,sam chcial.......a teraz ja chce zeby byl moj.......kocham go

to opisz sytuacje i tak jak mowie jezeli jestes dla niego tylko kochanka to niestety nic nie da sie zrobic

Gość druga klientka
znamy sie od przeszlo roku..spotykalismy sie dosc czesto ale ostatnio rzadziej,zawsze tak samo jakies wyjscie wieczorem do pabu,fajna zabawa ale zero sexu...teraz dzwoni,cos napiszee ale nic wiecej

on ale naopowiadalas chyba ci musze zadac pomocnicze pytania 1 co on mowi o waszej znajomosci 2 co mowi o sojej zonie 3 jak mu jest w maluzenstwie 4 czy jego zona wie o tobie 5 czy sama wierzysz w to ze on ja zostawi

ale pamietajcie ze najwazniejsze to miec dobre dojscie do aparatu rentgena albo w ostatecznosci do bomby kobaltowej. Przeswietlamy typa 5 minut na promieniach ultramikrokrotkich i po tym czasie sprawdzamy w ciemni na jaki kolor swieca mu jadra. Jak nie swieca to palcem.

yyy ah ci podszywacz pozdrawiam:)

Gość do serioserioseriopisze
a od kiedy to pisze się maluzenstwie?

Gość druga klientka
mowi ze jej nie zostawi bo kocha dzieci,o naszej znajomosci nic nie mowi,nie jest mu raczej dobrze skoro szuka kogos na boku,a zonka wie bo dorwala moje esmsy

i ja pozdrawiam siebie :)

Gość do serioserioseriopisze
Niezła z ciebie specjalistka nie ma co :-D

Gość badylek75
Ja też chcę!

Gość badylek75
O naszej znajomosci mówi że to przyjazn,kocha żonę,nie zostawi jej,nie mówi wiele o niej w zasadzie wcale,a w małżenstwie jest mu dobrze,choc ostatnio myslał,że żona go zdradza,a jego żona wie o mnie ale jedynie tyle ze pracujemy razem,mysle że nic więcej jej nie powiedzial,o naszych spotkaniach,rozmowach,wypadach głupich i nieodpowiedzialnych.

Gość klientka trzecia
z moim jestem 2 lata i tylko raz, wiele miesięcy temu zaprosił mnie do siebie, teraz żadko przyjeżdża bo niby dużo pracuje, a nawet jak nie pracuje to ma ważne sprawy do załatwienia i nie możemy się spotkać. dodam, że jesteśmy całkiem dorośli, pracujemy.

Gość druga klientka
Do badylka!!!!!!!oni sie nami bawia

do trzeciej klientki wy jestescie 2 lata ale co ona ma zone bo nie rozumiem

do badylka hmmm nie wiem za bardzo co powiedziec to da rade zalwtwic z jednej strony tylko ze potem formalnosci z rozwodem moga twoje starania zakonczyc fiaskiem bo w czasie tych dni moze powrocic do zony ale jak bardzo chcesz mozemy sprubowac:)

Gość ja też...
A co mi doradzisz? Zakochałam się w kleryku, który nie zwraca na mnie uwagi a ponoć jestem ładna. Jak go zdobyć?

Gość ale po cholerę faceta chcesz
I do czego potrzebujesz faceta, nie potrafisz sobie sama dać rady ? Facetowi jasno powiedz , żeby poszedł precz ? O jeden problem będzie mniej :)

Gość Gracie Lou
Ech kobiety, wy to sobie facetow wyszukujecie. Jeden wirtualny, dwoch zonatych i ostatni kleryk... Czy nie ma tu dziewczyn z wolnymi, normalnymi facetami ???

Gość ja też...
Ale normalnego nie musisz zdobywać...

ok to teraz ja bym prosiła o rade!!!a mianowicie !jakiś miesiac temu przez przypadek poznałam chłopca (takie przypakowe spotkanko)-wział mój numer telefonu i od tego momentu rozpoczeliśmy sympatyczny kontakcik na gg(aczkolwiek znajomośc traktowałam bardzo lightowo, po prostu od tak sobie). ale)-po miesiacu umówilismy sie nastepny raz na piwko(z jego inicjatywy(bo mieszkam w innym miescie)-i po prostu wieczór a nawet wieczór z rankiem był rewelacyjny-poz ideał(zakochałam sie:D:D okazał się naprawde rewelacyjnym chłopcem!!!nie wiem jak on sie bawił ze mna(wszystko wszkazywało że tez fajnie)w kazdym badz razie od tego momentu przez 3 kolejne dni nie dawał znaków zycia..I po 3 dniach po owej códownej randce -sama zagdałam go na gg-owszem rozmowa była miła-ale nie zadał pytania kiedy sie spotkmy kolejny raz ,albo ze dzieki za wieczór-nic z tych rzeczy!!!jezeli mogłabyś mi cos pomóc to bardzo prosze!!!jezeli za mało szczegułów to pytaj (bede opisywała),jestem swiadoma ze moze jest to opis dośc haotyczny:):)pozdrawiam

a jak zdobyć nieśmiałego, zranionego po porzednim związku faceta? uprzedzam: - nie nagabuję, - nie wlepiam natarczywie ślepi w niego, - uśmiecham się i zagaduję, ale wszystko light\'owo. no i :D ?

nie wiem czy dac sobie spokój,czy czekac na jego ruch,czy chodziło mu tylko o dobrą zabawe(i dziewczynke na wieczór)---bede wdzieczna za wskazóweczki jakokolwiek(bo nie potrafie do sytuacji podejśc racjonalnie:)