Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna młoda już nie taka młoda

Na modelce sukienka wyglądała super a na mnie źle - jestem zdziwiona ...

Polecane posty

Ogladałam tyle katalogów i te wsystkie modelki tak pieknie prezentuja suknie a ja ? taki wypłoch,niska,z lekka nadwagą. Myslałam,ze jak założę taka suknie co w katalogach pokazuja tez będe tak pięknie wyglądała. Niestety. Pomyliłam sie. I jestem bardzo tym faktem zaskoczona. A moze,po prostu,jestem głupia?

Gość Krystyna.
Raczej jestes głupia. Zreszta wszystkie jestesmy.Ogladamy te suknie w żurnalach,gdzie modelki maja po 180cm wzrostu,sa chude i jeszcze do tego odpowiednio oświetlone,wyretuszowane. Chcemy wierzyc,ze tez tak będziemy wyglądały. Tylko głupotą można to wytłumaczyć. Pociesz sie,ze jest nas wiecej. Nie ty jedna jestes zaskoczona,ze suknia z katalogu nie wyglada na nas tak samo dobrze.

Gość No własnie
zakładamy potem taka sukienke na swój slub i znad gorsetu tłuszcz nam sie wylewa,wygladamy jak bombki choinkowe bo toniemy w rozłozystej suknii ,ręce sa grube i nieestetyczne ,odkrywamy plecy z krostami ale...NIE CHCEMY TEGO WIDZIEĆ!!! Chcemy wierzyc,ze wygladamy bosko

nie łam się, na fotkach modelki prezentują suknie w rozm. 34, 36, noo max 38 :D i nie kupuj w wysyłkowych, lepiej przymierzyć, a na zakupy warto chodzić z DOBRą przyjaciółką, albo z facetem - brat, ojciec :D

Gość oburzona florka
one sa wysokie szczupłe i tak jakby nie miały rzeber ani bioder, tak ładnie na nich wisi a na nas opina się mimo iz jestem szczupła 50kg , 164 cm to mam 90 w biodrach ale i tak nie bede wygladała jak modelki które mają chyba 80 w biodrach.

Gość oburzona florka
ja wybiore się z narzeczonym po kiecke , musi mu sie podobac a nie jak mu pokaze to powie - no ładna, ale tamta była ładniejsza co mi pokazałas w katalogu. Musi wybrac mi , pomóc, popatrzec jak i co. To dla niego chce byc piekna i musze wiedziec ze mu się podobam.

Gość yyyyyyyyyyy
ale tak jest często też się nabieram,ooo,jak kupię szampon będe mieć takie piękne włosy jak ta pani z reklamy,a tu g...

Gość czerwcowa doli
racja, niby z ceramidami, niby przeci puszeniu...g..prawda..nie widze róznicy. jedyna róznica to jak dam odżywke po umyciu to sa miękkie ale po wysuszeniu i tak jest siano.a włosy jak suche były tak są.

Gość ech dziewczyny.....
nie wiecie, że reklama dźwignią handlu ??? :-p

Gość oburzona florka
i jak wierzyć np ze krem jest lepszy od tamtego kremu? kazdy aki sam wart nic:(

firmy z wyższej półki nie muszą się rujnowac na reklamę, ani posługiwać nędznymi trickami, typu: 16-latka reklamuje krem przeciwzmarszczowy :P

Gość ech dziewczyny.....
ale się rujnują - firmy z wyższej półki zwłaszcza inwestują w reklamę - sprzedają nam "luksus marzeń"

Gość No własnie
Nie trzeba byc wybitnie inteligentną jednostka,zeby wiedziec,ze suknie w katalogach sa specjalnie fotografowane i obrabiane komputerowo - własnie po to abysmy potem te suknie chcieli kupic

Oj,dziewczyny,gdyby faceci wiedzieli,ze jestesmy takie głupie to by sie z nami nigdy nie zenili.Hehehehehe

ech... ja jestem szczupla, wrecz filigranowa i tez wcale nie jest łatwo kupic mi kiecki :( podobala mi sie jedna z kolekcji Ebano, ale dowiedziałam sie że jest tylko na zamownie, wiec to tak jak kupowanie kota w worku :( chamstwo!

Gość Dziewczyna_Ryśka
Kupiłam wode mineralną ,tę samą co reklamowa ta znana modelka Cindy Crowford . Pomyslałam,ze jak ona taka piekna bo pije te wode to i ja będę .No i piłam i piłam i piłam tak starsznie duzo tej wody...I wiecie co? Nic nie pomogło.Nadal nie wygladam jak Cindy. Myslicie,ze powinnam dalej pić tę wode czy moze te reklamy kłamią?

Gość do dziewczyny ryska
oczywiscie, ze masz dalej pić!!!ale ja wyczytałam w necie, że trzeba 8 litrów dziennie, a po miesiącu zmienisz sie w piękną Cindy!!!

a co ja mam powiedzieć????!!!! :O chcialam kupic sukienke, poszlimy wtedy z marianem po kiecuche, widziaslam piekne na wystawie a jak przymierzylam to :o moze to dlatego ze mam 150 wzrostu i waze 97kilo?

Gość do dziewczyny ryska
hehe czrwcowa doli...ta wypowiedz to nie w JEJ stylu, ona najpierw wszystkich objedzie, a potem pisze, jaka jest piekna i wspaniała...

Gość do dziewczyny ryska
a podobno doli nie przeklina

Gość tita24
Modelka tez człowiek. W końcu piękne modeki też wychodzą za mąż i biorąc slub w sukni wyglądają tak samo jak ją kiedyś prezentowały w katalogu. Nie każda dziewczyna jest modelką, ale nie można od razu twierdzić, że wszystkie modelki sa poddane obróbce komputerowej i retuszowi, gdyby to było prawdą na świecie nie istniałyby piękne kobiety, a nie oszukujmy się takie istnieją. Ja niestety jestem niska, mam co prawda rozmiar 36, ale muszę założyć strasznie wysokie szpilki, żeby w sukni ślubnej wyglądać tak jak modelka w katalogu:(