Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętna na maksa

strasznie chciałabym być ładna

Polecane posty

dużo by pisać w sumie raz byłam z facetem który był taki jaki mi się podoba to znaczy wysoki krótko ostrzyżony dobrze zbudowany a moją słabością jes męska klata:) co do charakteru cenie sobie sobie szczerość , musi być opiekuńczy troskliwy , dbający o mnie i muszę czuć sie przy nim bezpieczna to tak w skrócie

maleńkaaa bez obrazy, ale pisałam do \"przeciętna na maxa\"

acha, sorki, zagalopowałam się nie doczytałam do końca pisałaś do \"brzydki..\" :D mea culpa :D

Gość przeciętna na maksa
maleńkaaa ---> nie, nic od ciebie nie doszło, ale mniemam, że na razie tylko - może łącza przeciążone albo coś... mumi ----> w sumie myślę, że kłopoty z facetami wynikają z tego, że mimo, iż na co dzień jestem kontaktową dziewczyną, roześmianą i gadułą ;) , to jeśli chodzi o chłopaków, jestem po prostu nieśmiała strasznie i nie umiem tego przełamać. gdy jesteśmy np. w gronie znajomych, to dużo rozmawiamy, śmiejemy się, ale gdy zostajemy sami, to coś mnie onieśmiela i zachowuję się sztywno :( ostatnio zaczęłam zastanawiać się, czy nie jest tak dlatego, że boję się, że on nie zaakceptuje mnie takiej, jaką jestem - a z drugiej strony nie chcę udawać kogoś innego, zmieniać się dla kogoś w osobę, którą nie jestem! boję sie też zrobić pierwszy krok, bo najwyraźniej boję się odrzucenia, zwłaszcza, że kiedyś już mialam podobną sytuację - i nie było to, jak łatwo się domyślić, miłe przeżycie

Gość przeciętna na maksa
maleńkaaa ----> czekam na twoją :)

dobrze Cie rozumiem, ale pomyśl, jak facet ma na Ciebie zwrócić uwagę jeśli nie będziesz sobą? właśnie cechy charakteru, które ukrywasz, stanowią o tym, że ktoś zauroczy się Tobą :) żartuj i baw się na całego :D ale gdy .... spojrzysz w jego oczy trochę dłużej niż zwykle....sama się przekonasz :D faceci, Ci wartościowi nie lubią nieszczerych, plastikowych, szczerzących się bezmyślnie dziewuch ;) to, że teraz jesteś sama oznacza, że musisz przemyśleć sobie swoje relacje z facetami i swoje przemyślenia prezentujesz tutaj :) a porażki są nieuniknione - uczysz się na błędach, ale pamiętaj, że po każdym upadku z konia, należy się podnieśc i próbować, próbować, aż do skutku :D czego Tobie i nam wszystkim życzę

Obejrzałam fotkę i cóż mogę powiedzieć - fajna dziewczyna ;) Więcej napiszę za moment (na maila) narazie znikam sobie... prysznic, włosy ect. :P bo to ja dziś wyglądam jak potwór, bleee :D:D:D brzydki kurdupel - a jakiego ma chcieć? głupiego brutala? każda dziewczyna pragnie opiekuńczego, szczergo i wiernego mężczyzny to raczej normalne, a uroda...to pojęcie względne... ;) mnie np. kręcą faceci z długimi włosami i dwudniowym zarostem... i co? :D :P

Gość przeciętna na maksa
tup-tup-tup ------> mnie też kręcą długowłosi i z lekkim zarostem :D ! ale zbieg okoliczności ;) na widok takiego fajnego serduszko szybciej bije zdecydowanie... mumi -------> dzięki za słowa otuchy :) rzeczywiście masz rację, bo jeśli nie będę próbować, to raczej małe szanse, że coś zyskam. ech, czyżbym zaczęła to w końcu rozumieć ;) ? a tak ogólnie powiem wam, że lżej mi się zrobiło na sercu, jak tak sobie z wami pogadałam! dzięki wielkie :) :) :) 🌼 dla każdego !

Nie jesteś oryginalna w swoich wymaganiach. Chcesz takiego jakiego chce każda, tzn. wysokiego, przystojnego, opiekuńczego, szczerego i dającego poczucie bezpieczeństwa. pytaleś to napisałam

Gość przeciętna na maksa
maleńkaaa ----> dzięki wielkie, fajnie wiedzieć z kim się pisze :)

Gość przeciętna na maksa
brzydki ----> chyba każdy chciałby czuć się w związku bezpiecznie i żeby ta druga strona nie oszukiwała, była szczera, nie sądzisz ? moim zdaniem to są takie elementy, bez których prawdziwy, dobry związek nie może istnieć. nie dziw się więc, proszę, że np. maleńkaaa chce, zeby m. in. taki był jej facet maleńkaaa ---> doszła, net przyspieszył - jak nasi na boisku w ostatnim meczu ;)

widzisz niektórzy poprostu co nie powiem na forum krytykują. Ja poprostu takiego faceta chciałabym miec. To się ciesze że doszła już I jak?