Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 latek

Ile kosztuje utrzymanie żony

Polecane posty

Gość na pomarańczowo tym razem
1500 zł ? chłopcze, a cóż to za pieniądze? a tak na poważnie - mojego męża nic nie kosztuje moje utrzymanie, bo zarabiam dwa razy tyle co on ;P

Gość amen+++
zenada.. idz sie sam popiesc synku :P

Gość 28 latek
to znowu podszywacz

Gość 1500zł i ty myślisz
o ożenku i zakładaniu rodziny... chłopcze przecież to nawet na waciki nie wystarcza :o

...A dlaczego to facet ma utrzymywać rodzine. Jak to kobiecie bardziej na niej zależy...

Gość a po co byłby potrzebny
w tej rodzinie? kobieta miałaby urodzić, wychowywać, dbać o dom, dziecko i męża i jeszcze to wszystko utrzymywać? to w ramach cięcia kosztów proponuję likwidację stanowiska "mąż".

do przytulania to wystarczy sąsiad.

Gość Stalnley
Jak cie nie stac na zone to po co sie zenisz? Gołodupiec może kręcić romansik z mężatkami, albo małolatami.

to ty zacząłeś obniżanie kosztów.:D

Gość pedziwiatr
jery ty jej nie kochasz po cholere ci slub kup sobie manekina nie moge tego czytac to jest traszne brzydze sie takimi ludzmi jestem po slubie15 lat i szok ze tacy ludzie istnieja jak ty ba

Gość jak już tak chcesz wiedziec
to w tym miesiącu wydatki na mnie: - podpaski, wkladki 4zł -bilety autobusowe 20zł -zywnośc specjalna dla mnie ok.30zł -książka 30zł -bluzka na wazna uroczystosć 60zł -lekarz ok 100zł -wyjście do pubu 30zł korzyści ze mnie: - moj niewielki dochód ale zawsze ok 400zł -sprzatanie - bezcenne -obiady, kolacje - bezcenne -pranie - bezcenne -prasowanie - bezcenne -malowanie ścian - na ile wyceniacie? -dobre slowo - bezcenne -uśmiech - bezcenne -przytulanko - bezcenne -to ze może zawsze do mnie przyjść i wtedy wszystko inne jest nieważne - bezcenne Jak widzisz w tym miesiącu koszty na mnie niewielkie a jakie korzysci. Zrozumialeś coś?

Gość zdecydowanie
jak dla Ciebie lepsza będzie koza, je wszystko, nie ma wymagań i możesz się zaspokoić,miłośc to dla niej niepotrzebne fanaberie

Gość pewnie brazylia wygra
jakbym Cie kochała to to 1500 by wystarczyło:)

Gość jak już tak chcesz wiedziec
1500zł spokojnie wystarcza na zycie. Wszystko zależy od tego jak sie te pieniadze zagospodaruje, no i od tego czy nie ma jakichś nieprzewidzianych wydatków. Nie kupuję co miesiąc kosmetyków ani ciuchow. Szafę mam pełną, kosmetyczkę też.

Gość marzyciel31
jak kochasz to zrobisz wszystko by wam starczyło. a jak kochasz bardzo mocno to sobie odejmiesz a dasz żonie gdy będzie wam brakować.