Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujgur

Jak poderwac dziewczyne bedac chorobliwie niesmialym

Polecane posty

Gość aaaaloq
Ej, to ile masz wzrostu, brzydki kurduplu?

Gość ja wiem czego chce
on ma 168 cm wzrostu :)

Gość ciemnooka beti
Rysku spójrz na swój przypis na samym dole zmykam papapapa

Gość aaaaloq
168? Czlowieku jestes niski jak na faceta, ale po prostu musisz szukac sobie niskiej dziewczyny!!! Ja mam ledwo 160 cm i nie szukam faceta wielkoluda.

Gość milka540
Brzydki kurdupel Twoim największym problemem jest niska samoocena. Tak jak pisała aaaaloq, nie wszystkie dziewczyny szukają wielkoludów. Ja, mając 163cm nie miałabym nic przeciwko chłopakowi Twojego wzrostu. Ważne, żeby tylko nie był niższy ode mnie.

Gość do kurdupla
eee przesadzasz, po prostu się rozglądaj za drobnymi kobietkami, nie Twój wzrost ma tu znaczenie, tylko Twoje kompleksy i negatywne nastawienie do siebie Cię blokują ja mam 163 cm i się spotykam z facetem, który jest mojego wzrostu, i jest fantastycznym facetem i nie zamieniłabym go na żadnego wysokiego przystojniaka ;) pozdrawiam

musisz stac sie bardziej pewnym siebie. kobiety takich wolą. a wyglad, zrost, nie bedzie mial znaczenia :) a jak jakiejsc nie bwedziesz odpowiadal, to sie nie martw, nie ona pierwsza i nie ostatnia:) nie zalamuj sie i nierezygnuj. powodzenia w podrywaniu :D

Gość bnb
nie mam pojecia:O Jak ją juz znasz to podejdz do niej zapytaj o bzdure,bądz koło niej czesto. pod jakims pretekstem wez od niej nr tel moze pisac eski bedzie łatwiej....Do obcej?Nie mam zielonego pojecia.na kafe wystarczy napisac @ powodzenia.

Gość zsdswdc

Gość lepiej się powieś
nie ma dla ciebie ratunku

Gość gość
Podstawa to bycie lepszym sobą; cechy negatywne tnijmy i doklejajmy pozytywy, żeby gość bardziej pewny siebie nie był naszą maską ale naszym prawdziwym obliczem. Wtedy dopiero osiągniemy sukces (tak wiem łatwo się pisze:)). Sam nad tym pracuje (regularnie wspomagam się feromonami z http://pherowin.pl ) i życze powodzenia wszystkim próbującym.

Gość gość
przestań spamować z tym dziadostwem, ileż można

Gość gość
wow, ale ktoś stary temat odkopał. ale chyba zostało już ustalone że kobiety nie lecą na chorobliwie nieśmiałych.

Gość gość
skoro jesteś chorobliwie niesmialym to raczej jej nie poderwiesz