Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z kompem

Problem z kompem !! pomocy !!

Polecane posty

Gość Problem z kompem

Jak uruchamiam Internet zamiast strony startowej pokzauje mi sie takie cos: Detected SPYware! System error #384 __________________________________________________________________________ Your IP address is ......... Using this address a remote computer has gained anaccess to your computer and probably is collecting the information about the sites you've visited and the files contained in the folder Temporary Internet Files. Attention! Ask for help or install the software for deleting secret information about the sites you visited. __________________________________________________________________________ Your computer is full of evidences! ISP of transmission: TPNET Your IP address: ................. They know you're using: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Your computer is: Windows XP Risk status for further investigation: VERY HIGH RISK To protect from the Spyware - click here To prevent information transmission - click here To delete the history of your activity, click here Czy da się to jakoś pozbyć? Czy usunę to jakimś antywirusem? jeśli tak to jakim?

Gość Antywirus
Masz jakis program antywirusowy na swoim kompie? Jesli tak, uruchom natychmiast, jeśli nie, spróbuj przelecieć pliki programem Panda. wpisz w wyszukiwarkę Panda, dalej się zorientujesz, co i jak. I to jak najszybciej, bo robactwo i szpiegi (spyware) zeżrą Ci twardziela. W ostateczności usun wszystko z kompa i rób od nowa instalację systemu. Uwaga: jesli masz na kompie jakiś program antywirusowy. np. Norton, to nie używaj Pandy!!!!!

Gość Problem z kompem
mam avasta i skanowałam tez mksvir, wykrył mi 2 trojany, jednego usunąłdrugiego nie.I pytam tylko czy jakis antywirus mi to usunie?