Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabaratatka

Jestem w 4 miesiacu- co sadzicie na temat chodzenia na solarium?

Polecane posty

Gość zabaratatka

Jak w temacie;) Chodze na solarium raz w miesiacu- zeby nie wygladac blado. Moj lekarz uwaza ze 1 raz w miesiacu nie zaszkodzi dziecku.. aczkolwiek powinnam uwazac by nie przegrzac organizmu.. i jesli bedzie mi bardzo goraco poprostu wyjsc.. moge chodzic na gora 12 minut. Lekaz mojej kolezanki z kolei zdecydowanie zabronil chodzenia na solarium. Ale ja sobie nie wyobrazam np zimy bez solarium.

Gość justalala
puk puk w głowke-moze zmadrzejesz

Gość efd
biedne dziecko z taka mamusia :O nie mozesz sobie odpuscic solarki dla dobra siebie i dziecka....

Gość efd
mialo byc dla dobra swojego i dziecka....

Gość takkkkkkk.....
A ja nie wyobrażam sobie w jaki kolwiek sposób zaszkodzic mojemu nienarodzonemu dziecku. Cóz bedziesz slicznie opalona a w wóżeczku bedziesz miała sliczne chore dziecko. Wybór nalezy do ciebie!! Durna tirówa

Gość trumpelka
co ty jebnieta jesteś?!! masz opinie lekarza a ty sie pytasz na forum jeszcze ci ci mozna?! mysl troszke kobieto, ile ty masz lat?!

Gość abcdefghh
boże, stuknij się kobieto w głowę...chodzenie na solarium w ciąży to czysta głupota.

Gość jestes nienormalna
jak urodzi ci sie chore dziecko to jeszcze odesrasz to solarium głupia krowo! kazdy normalny lekarz zabroniłby chodzic na solarium!!!!!!! to jest promieniowanie, które moze zaszkodzic płodowi! zobaczysz jak ci sie dziecko urodzi chore to bedziesz wtedy rozpaczac ze byałs taka debilka

Gość no ja nie mogę
to dla Ciebie ważniejsza jest opalenizna niż dziecko????????????

Gość zabaratatka
zapomnialam napisac ze nie zwracam uwagi na niespelnione zgorzkniale forumowiczki, ktore chcac poczuc sie lepisze dosrywaja kazdemu w kazdej mozliwej sytuacji:P.. mam dzis dobry humor a Wam wspolczuje:P

Gość hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole ale z ciebie cipa, gratulujemy upośledzonego dziecka :) zreszta jaka matka takie dziecko

Gość takkkkkkk.....
Ty jestes za to bezmózgą forumowiczka która bzyknąc mógł tylko bezmózgi osiłek z dyskoteki

Gość soema
durne takie te dziewuchy teraz, wygladaja jak wysmarzone, pomarszczone miecho, i jeszcze chca zeby dziecko mialo wady ukladu nerwowego itp...

Gość efd
przykre jest to ze to opinie normalnych kobiet... a Ty nie widzisz swojej glupoty... i wtedy nie ma juz ratunku niesttey...

Gość abcdefghh
biedne to twoje dziecko bo ma głupia krowe a nie matkę...(nie obrażając krów)

Gość zabaratatka
czy nie umiecie czytac nawet?:P napisalalam ze lekarz pozwolil mi chodzic raz w miesiacu pytam tylko o wasza opinie:P po co mi Wasze docinki?? malo konstruktywna jest taka krytyka... wiec po co ona??

Gość współczuc to mozna twojemu
dziecku ze ma taką posrana matke. ale jak bedziesz wydawa kase na elczenie dzieckaka to juz sie skonczy solarium bo bedziesz przesiadywac po szpitalach

Ej kobiety przestańce tak jużpisać.Spytała się ale żeby jechac tak po niej to już przesada

Gość efd
no wiedziałam ze ratunku nie ma...:O

Gość justalala
tak mozesz chodzic na solarium tego oczekujesz???

Gość takkkkkkk.....
Ten twój lekarz przyjmuje chyba w wielskiej przychodni gdzie dostal sie za złe wyniki w nauce

Gość dziewczyno lepiej zmień
lekarza! gdyby kazał ci wlaic głową w beton tez bys to robiła???? poznałam wielu opinii wielu lekarzy specjalistow na ten temat i NIE WOLNO w czasie ciązy chodzic na solarium bo te promieniowanie możesz uszkodzic płód! czy ty jestes taka głupia ze nie potrafisz tego pojąć???? widac trafiłas na jakies dupka nie lakarza!

Gość soema
to idz sobie popraw glupia pizdo humor na solarium!!! kazda kobieta w ciazy chyba mysli o tym zeby dziecku nie zaszkodzic a tu pisze jeb****a ze nie wyobraza sobie nie chodzenias ma solarium... i zeby jeszcze jej humoru nie psuć!!! puste dziewczynisko, ile ty masz lat?! 15?

Gość prytka
zjajac zycie to takiej lekkomyslnej osobie sie uda i urodzi sliczne, adrowe dziecko :O a kobiety w ciazy na siebie chuchaja i dmuchaja i rodza kaleki :( prawo Murphiego...taka sprawiedliwosc na tym swiecie :O

Gość zabaratatka
moj lekarz przyjmuje glownie kobiety .. ktorym zalezy takze na wygladzie:P a nie krowy-rozplodowki:P zasmiewam sie jakie z was hipokrytki:P znacie taka opinie ze kiedy kobieta nie ma udanego zwiazku skupia sie tylko na dziecku?:P

Gość efd
pusta ale opalona :O a dla przyszłej mamusi to niestety najwazniejsze.....

Gość efd
ty za to jestes za bardzo skupiona na sobie niesteyy...

Gość prytka
a tak na marginesie to prowokacja 🖐️

Gość kkkjjj
zabaratatka no czesto to jest tak ,ze kobieta skupiajac się tylko na dziecku przestaje mieć udany związek :P Póki co dziecka jeszcze nie masz , wiec ostroznie z tymi opiniami :O