Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabaratatka

Jestem w 4 miesiacu- co sadzicie na temat chodzenia na solarium?

Polecane posty

Gość to prowokacja olac pizde

Gość zabaratatka
pusta to jest dla mnie kobieta ktora podczas ciazy staje sie monotematyczna mamuska- to jest aseksualne i oblesne:P oki- mam tipsy, jestem szczupla, zadbana, opalona.. i jestem w ciazy:P:P a Wy co? pewnie wygladacie jak kaszaloty i sie na mnie wyzywacie:P:P mam to gdzies:P a na marginesie wlasnie obronilam mgr z politologii:P wiec taka pusta raczej nie jestem:P a teraz zegnam rozwscieczone rozplodowki:P :]

Gość takkkkkk....
Chyba u Twojego gina się obroniłaś tipsiaro

Gość magazyniara
politologia to kierunek dla leni :O tam nie trzeba sie zbytnio przepracowywac :O nie zaimponowalas nam tym :P

Gość efd
no pa... i nie wracaj tu już... lepiej skocz poprawić tipsy...

Gość soema
a znasz opinie o takich co są naturalne i dbaja o siebie i dziecko?

Gość a za kilka tygodni
bedziesz maiła obleśny bebech, zrobisz sie tłusta świnia, skończysz wycirajac kupy i sraki...zrobisz sie obrzydliwa mleczna krowa beleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość takkkkkk....
I rozstępy wygladają slicznie na opalonej skórze, mniammmm

Gość zabaratatka
najzabawiejsi sa dla mnie ludzie ktorzy wydaja opinie w taki oto sposob! gowno o mnie wiecie.. jestescie tak ograniczone ze az smieszne:P zrywamy z mezem boki.. wole nie wiedziec jak wygladacie.. :P:P a teraz zegnajcie mile panie- pani magister idzie pomalowac swoje tipsy:P

Ty też już jesteś rozpłodówką.I tez będziesz gruba,brzydka itd .Było mi Ciebie żal jak na Ciebie naskoczyły ale tak czy siak sama mądra nie jesteś

Gość he he he he
co za glupie dziewczyny są teraz :) sorry ale moim meskim okiem to solaryczne tipsiary wcale nie są atrakcyjne,k wole naturalne piekne dziewczyny, które nie mysla tylko o swoim wygladzie ps.masz dyplom i sie pytasz na forum czy ci wolno w ciązy chodzic na solarium? to zeczywiscie jestes wyksztalconą inteligentna dziewczyna :)) tylko pozazdroscic mezowi, jesli go posiadasz :PP

Gość takkkkkk....
pani magister robi to sama???? No nie :O czyżby szanowny meżulek nie zarabiał dostaecznie dużo przy sprzedazy telefonów w salonie Orange :P

Gość to ty masz męża
heheheh głupia cipa

Gość przeceiż to sciema
widac laska niedorozwinieta nudzi sie i wymysla jakies prowokacje.

Gość oj koles koles
teraz tipsiara a tak to pewnie siedzisz przed kompem i robisz sobie dobrze przy takich tipsiarach

Gość Jeśli to prowokacja
to też marna :) Dlaczego puste plastikowe barbie uważają, że zadbane = sztuczne ? Pewnei dlatego, że matka natura poskąpiła ? :D

Gość predzej bym rzygał niz robił
sobie dobrze przy takiej tłustej krowie w ciązy i tipsami na tlustych paluchach rzygggggggggggggggggggggggggggggg

Gość ale chodzi na solarium
przecież to podstawa egzystencji :D Pić i palić też można w ciąży, a co tam :D

Gość do autorki tego tematu
Dziewczyno nie rób tego! Sa teraz siwetne balsamy brązujące np. lirene, avon, jonsona!!!!!!!!!

Gość oj koles koles
cos mi sie wydaje ze nie jestes koles tylko zakompleksiona zazdrosna baba heheheh

Gość Rolnikowa.
pewnie u niej w burdelu wszystkie maja mgr ;) teraz poszla 'obslugiwac', wroci za godzine:D

Gość a niech sobie robi
co chce przecież krowa nie ma 2 latek

Gość a niech sobie chodzi
co Was to obchodzi, chce byc piekna i miec kalekie dziecko-to wg Pani mgr "podstawa egzystencji". Kalekie dziecko moze tez bedzie opalone :D bu ha ha

Gość chyba z tym kalekiem dzieckiem
to troche przeginacie to ze dziewczyna chodzi na solarium- a lekarz jej na to pozwolil - nie znaczy ze mozna takie teksty wykorzystywac! Chore jestescie psychicznie? Chyba tak.. bo jesli myslicie ze to co napisala usprawiedliwia Wasze chore komentarze to zle z Wami

Gość hienom sie wstyd zrobilo
wstyd Wam? nie trzeba bylo sie ugryzc w jezyk? wredne babska!

Gość Ja też dbam
o siebie i przed ciążą hodzilam na solara raz w miesiąci na 10, 15 min. Oprócz tego chodzę reguralnie na mani i pedi. Od kiedy dowiedziałąm się że jestem w ciąży ( a wiedziałąm już od 3 tyg) zrezygnowałąm z wszystkiego co może zaszkodzić dziecku!!!Kobieto zastanów się tu nie chodzi o przegrzanie organizmu ale o promienie na solarium!!!tak samo nie wolno opalać brzucha nawet na naturalnym słońcu. Zainwestuj w dobry samoopalacz i dobre kremy(np mustela) Skora chcesz zachować w ciąży dobry wygląd to zastanów się jak solarium wysusza skóre i jakie później bedziesz miała konsekwencje w postaci okropnych rozstępów. TEraz jeszcze nie masz problemów ale w 7, 8 miesiącu mogą się zaczac!!! Nie gadaj głupot że nie zachowujesz się jak głupia rozpłodówka tylko poczytaj sobie jak naprawde trzeba zadboać o skórę w ciąży/

ja jak byłam raz w ciazy( a o tym nie wiedziałam ) poszłam na solara i wieczorem prasowałam i miała wielki ból w dole brzucha wiec mysle ze ma to jednak jakis wpływ - na szczescie nie poroniłam i mam teraz fajna dzidzie ale róznie mogło być

moim skormnym zdaniem powinnas zrezygnowac z solarium na okres ciąży i karmienia.tak na zdrowy rozum.. nikt jeszcze nie umarl z braku pójscia na solarium;)).nie rozumien lekarza który ci to pozwolił i to jeszcze na 12 minut w miesiącu,matko ja najwiecej bylam 12 i to bylo stanowaczo za długo a ty jeszcze w ciązy bys na tyle chciała...moim zdaniem zrobisz duzy błąd idac tam,ale wybór należy tyljo do Ciebie:)) tak jak pisała któras wczesniej solarium wysusza skórę i rostepy gwarantowane.lepiej kup naprawde dobry samoopalacz:)) pozdrawiam:))

Gość głowa mnie rozbolała
Boże, kobity, ale żeście na nią naskoczyły... Dziewczyna pyta, co sadzicie o solarze w 4 mcu a tu ma odpowiedz, ze jest pustą krową rozplodówką... Ja tez jestem w 4 mcu i pytalam sie gina, czy moge od czasu do czasu sie poopalac w solarium. Odpowiedzial cytuje : "Nie zalecamy solarium w ciąży, ale raz na jakis czas nie zaszkodzi. Zwlaszcza na tym etapie ciąży." Poza tym w jednym z czasopism dla mam tez pisalo, ze mozna umiarkowanie korzystać z solarium. Czy któras dysponuje moze jakimiś materialami naukowymi, gdzie jest wyraznie napisane, ze promieniowanie uszkadza płód??