Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chrooms

KLUB PESYMISTÓW

Polecane posty

No dobra idę spać bo mam takie nieodparte wrażnie , że kiedy tylko wejdę na jakiś topić ona zaraz umiera śmiercia naturalną, tak więc siemka.

\"Oki oki Chromos nie wściekaj sie tak sorki jeśli cię uraziłam, ale myślę że się mylisz bo chyba nie można tak wszystkich do jednego worka wrzucać.\" DUPA

A ja na Twoim miejscu Sentymentalna, sprwadził co on tam w tej pracy robi i po pracy. Dobranoc. Idę jeszcze pograć.

W pracy pracuje, a co może robić, ale jesteś kąśliwy, pomyliłam się ot tak zwyczajnie, idź se pograj, nastepny zdespreowany samiec.

A tak się fajnie zapowiadał ten temat, ale oczywiście zawsze musi cię ktoś bardziej zdołować, zadowolony jesteś ?????

Gość ta co jej...
...tak jest, a to wyraz pesymizmu ?

Już nawet nie można sięprzejęzyczyć??? Nie zrobiłam tego specjalnie, juz taka jestem spontaniczna czasem walne coś zanim sie nad tym zastnowię , taka juz jestem szczera do bólu, wiem wielu ludziom to niepasuje bo wolą słodkie kłamstwa od szczerej prawdy, ale cóz nie będę sie zminieniała dla chwlili, dla kogoś, dla podtrzymania dobrej atmosfery. I mam to głęboko w nosie na samym jego dnie tak ujmując ten temat .....

\"A tak się fajnie zapowiadał ten temat, ale oczywiście zawsze musi cię ktoś bardziej zdołować, zadowolony jesteś ?????\" Nie chodzi mi o dołowanie kogokolwiek.Czasami, należy się zastanowić, nad tym co jest nie tak. Może się mylę, a może nie. Jeśli mam rację, to po co sie oszukiwać. Z drugiej strony, jeśli Cię to zdołowało, to chyba nie bez powodu-coś w tym pewnie jest. Moim zdaniem, jeśli byłabyś pewna swego na 100%, nie zdołowałoby Cię to co tu napisałem.

Ty piszesz z perspektywy tego czego sam doświadczyłes, ale nie zaóważasz tego ,że każdy z nas jest zupełnie inny indywidualny i nie doszukuj sie tego czego nie jeteś w stanie sie doszukać.

Mogłabym z Toba chrooms polemizowac na ten temat, ale nie wiem czy jest sens tego polemizowania.

\"że każdy z nas jest zupełnie inny indywidualny i nie doszukuj sie tego czego nie jeteś w stanie sie doszukać.\" Ja niczego się nie doszukuję, ale skoro się tym tak przejmujesz, to nadal uważam, że coś w tym jest. Niech Moc będzie z Tobą :)

Niech moc też będzie z wami , niech wam będzie ide spać , bo mi sie adrenalina podniosła zaparzyłam sobie ziółka ;) I idę spac bo jutro będe oczy na zapałki stawiać. Pa kolorowych Chrooms tylko nie przesadzaj z ta mocą, coby ci się zwarcie nie zrobiło w kontakatch.............

\"Sentymenta - nie ma sensu,jesteś osioł albo oślica ,nie umiesz pisać ,robisz błedy ortograficzne i stylistyczne,totalne dno\" Do ta co jej: NIE JESTEŚ TU MILE WIDZIANA

Chrooms nie ma sensu sie zniżac do poziomu takiej osoby, ja nie z tych co sie dołuja takimi komentarzami, znam swoją wartość, i nikt ani nic nie jest w stanie tego zmienic. Co do błędów orto i stylilstycznych to sie zgadze, wiem o tym , robie je i nie wstydze sie tego prznac bo nie jestem alfą i omegą jestem zwykłym człowiekiem , a może tylko człowiekiem.....

Wiecie juz mi dół przeszedł , szybko nie zważywszy an to że jeszcze niedawno sie dołowałam;)