Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem......................

JAK SKOPIOWAĆ PLIKI??

Polecane posty

mam taki problem z przeniesieniem plików, te które pobieram z Bear Share są w "Library" i znajdują sie w Bibliotece multimediów na Windows Media Player i w zwykłych folderach które są do przetrzymywania skopiowanych plików ale niechcący skasowalam całą liste z Library. wszystkie pliki znajdują sie w Media player ale kilku nie mam wlasnie w tych folderach, jak przeniesc te pliki z Media.. do zwykłych folderów tak zeby były one widoczne gdybym chciala dodac je do załącznika wysyłając maila?

Gość widze ze
nikt nie rozumie... prosto, jak przeniesc filmy lub piosenki z takiego programu jak Windows Media Player do np Moich dok.?

Gość -_-
jak sie kopiuje ? otwierasz okno gdzie masz te pliki i drugie gdzie chcesz je umiescić, zaznaczasz trzymając prawy przycis myszy wszystkie wybrane pliki i (wciaz trzymajac przycisk) przenosisz do tego drugiego folderu :O to jedna z metod :O

Gość MPO
Albo klikasz prawy na wybrany plik, wybierasz kopiuj i kilkasz prawym i wklej tam gdzie chcesz zeby ten plik byl.

tak... ja znam tą zasade kopiuj wklej, kopiuj wklej ale... wy macie tego Media playera?? bo niestety klikając prawym przyciskiem myszy nie ma takiej opcji jak kopiuj a juz tym bardziej nie mozna przeciągnąć po nich bo pliki sie tylko zamieniają miejscami, nawet probowalam zaznaczac Ctrl ale tez nic, to wygląda jakby calą zawartosc nie mozna bylo wogole nigdzie przenosic bo Media nie posiada takich opcji. przeciez to musi byc jakis sposób nooo :/

Gość pamiętaj enteł
jaka ty głupia jesteś :O

Gość co
enterem mam skopiowac?? ty sie chyba nie najlepiej czujesz...

Gość pamiętaj enteł
ty jesteś faktycznie mało kapliwa :O znajdź foldery gdzie masz tą muze i pokopiuj albo wybierasz utwór z biblioteki i otwóż folder z wybranymi elementami jak nie umiesz znaleść mp3 w kompie :O

Gość xxxxxxxl
co ma windows media player/library do twoich plików? otwórz mój komputer, katalog z tymi plikami, zaznacz te które chcesz przenieść i je po prostu przenieś.

oo matko... lepiej kliknij sobie prawym przyciskiem na element w media.. no kliknij!! to zobaczymy kto tu jest malo kapliwy... gdyby to byl taki banal jaki mi tu opisujesz to bym nie zakladala tego topiku :/

Gość -_-
jak nie ma kopiuj wklej po nacisnieciu PPM ?? kazdy plik mozesz tak sobie skopiowac ?? gdzie masz te muzyke ? powiedzmy w: C:\bla bla bla\cos tam -> wchodzisz tam, trzymając prawy PP obejmujesz stworzoną w ten sposób ramka te pliki które chcesz skopiowac, następnie przeciągasz to wszystko na otwarte okno np: D:/mp3/moja muzyka i puszczasz PPM a pliki tam sie kopiują :O

ludzie nie są mało kapliwi, tylko ty nie umiesz wytłumaczyć o co ci chodzi. tyle, ja tez jestem zdania, że media player służy do odtwarzania plików, które masz na komputerze, a nie do przechowywania ich.

zaznacz kawalek ktory cie interesuje w Windows media Player prawym przyciskime myszy i nacisnij na wlasciwosci, pojawi ci sie okno i poszukaj \"Lokalizacja\" tam bedziesz miala cala sciezke, gdzie znajduje sie na dysku ten plik ktorego szukasz i bedziesz mogla go poszukac i dlaej zrobic juz jak ci tutaj radza

Gość noob
a otwierasz ten katalog z poziomu programu ? byc moze BS zamyka sobie ten katalog "dla siebie" dlatergo nie mozesz "zabrac" mu tych plików, poczytaj plik readme z BS tam powinno cos byc napisane jak zrobic w takiej sytuacji w jakiej sie znalazłas

to ma tyle wspolnego ze te pliki są w Media.. one są kopiowane z Library takiego programu no i dopóki nie skopjuje ich gdzie kolwiek to one tam będą w tym library :/ i nigdzie wiecej, no i niechcący wszystko skazowalam z tego...library... a ja mialam jeszcze kilka plików do skopiowania ale wczesniej jeszcze zdozylam je otworzyc na Media i zapisac je w bibliotece ( tz dodac je do listy odtwarzania), ale nie wiem jak skopiowac ten plik do tego samego folderu gdzie bezposrednio kopiowalam je do folderu...z library... ja nie rozumiem czemu zes sie tak uczepil tego przeciągania, ja mam wszystkie pliki w Media (ty chyba nie wiesz co to jest skoro caly czas piszesz o przeciaganiach i ramkach) a do Mojego Komputera nie mam co wchodzic bo tam sa wlasnie tylko te skopiowane ale ........... JAK Z WINDOWS... MEDIA PLAYER SKOPIOWAC DANY ELEMENT DO FOLDERU???? ja juz nie wiem jak mam to wytlumaczyc.. ;/

Gość noob
przeczytaj plik readme !! prawdopodobnie to co BS ma w swoim katalogu (oprócz tych z Library) zatrzymuje tylko dla siebie (w eDonkey np. jest tak, że dopóki jest on otwarty zadnego pliku z tego katalogu nie wyjmiesz ani nie skopiujesz gdzies indziej, jak zamkniesz ten program wtedy dopiero mozesz robnic sobie z tymi plikami co chcesz :O ). poczytaj plik read me byc moze cos tam pisze jak te pliki odzyskac czy przeniesc.

kurde za pozno to napisalam :P dzieki noob, ale te pliki kopiowalam z BS tylko potem cala lista z library mi sie skasowala, dzieki while przynajmniej dwaj normalni co po ludzku potrafią doradzic a nie zgory wyzywac :/ bo tempaki jedne nie czapia co sie do nich pisze..

ejj kurde nie tak szybko bo nie nadazam odpisywac potem wychodza takie glupoty :P

oo wlasnie znalazlam! while kilka razy wchodzilam na własciwosci ale jakos ominelam wzrokiem tą lokalizacje:P :D,... a wy tam wystarczylo troche uzyc mózgu tak jak while i troche uprzejmosci(bo moje pytanie naprawde nie jest trudne) ostatnie wredne tempaki (nie licząc takze nooba)lepiej zebyscie nie pomagali bo wogole wam to nie wychodzi, a ty mineralka to chyba masz jakis przestarzały ten Media bo moj nie służy TYLKO do odtwarzania

zgadza się. posiadanie najnowszej wersji media playera nie jest moim życiowym celem. i nadal twierdzę, że zwyczajnie nie potrafiłaś wytłumaczyć o co chodzi, nie mówiąc już o rozwiązaniu samego problemu. fakt, czasami dobrze jest używać mózgu. :classic_cool:

a co to ten mozg? ma krawieckie nozyce, srubokret i otwieracz do konserw. Z czym sie je mozg?