Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student_28

skutecznosc procedury Niebieskiej Karty w oczach ...

Polecane posty

Gość student_28

Hej/Dzien Dobry ( dziwnie sie czuje na stronie O2 dla kobiet ale mysle ze moge liczyc na wasza pomoc) Drodzy bywalczynie i bywalcy forum skoro wybraliście ten temat z wielu innych to cos na ten temat wiecie, zetknęliście się z tym przykrym, ale niestety powszechnym problemem naszych rodzin Wiem ze forum może nie jest odpowiednim miejscem na takie rozmowy, ale z drugiej strony łatwiej jest się tu otworzyć i odpowiedzieć na wszystkie pytania Proszę was o pomoc w zebraniu opinii na temat skuteczności niebieskiej karty w przeciwdziałaniu oraz wychodzeniu z przemocy w rodzinie. Nawet nie wiecie jak trudno zebrać szczere wywiady. Chodzi mi nie tylko o sama ocenę interwencji policji, ale jak wszystko potoczyło się, z kim was skontaktowano, czy uzyskaliście pomoc, jak wyglądała wasza współpraca np. z dzielnicowym, pracownikiem socjalnym a tez petentami ( to dla tej 2 strony)Jakie sa wasze odczucia czy czegos wam brakowało itp. Wiem ze każdy przypadek jest inny, dlatego prosiłbym by zawierał jak najwięcej informacji, które pomogą mi zrozumieć was: Takich jak wasz wiek , zawód , wykształcenie a tez "rola" (np ofiary , sprawcy , świadka - policjata , pracownika socialnego itp) Mam nadzieje ze pomożecie z góry dzieki i licze na powazne potraktowanie tematu Zalezy mi na opiniach zarówno ofiar , ale i policiatów , pracowników socialnycich i innych które współłpracója z policja w tym zakresie jakim jest pomoc kobieta zniewarzanym lub bbitym przez meza i nie tylko