Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukochana

jacy są, mężczyźni którzy naprawdę kochają

Polecane posty

Gość Ukochana

Kobiety Kochane, (i faceci, który kochają tez) (tak myśle, że tu tylko kobiety piszą). (no i każda pragnie męskiej miłości). Piszę wstęp w nawiasie - to takie myśli. Co za nawiasem, to na głos. Leciutka rezerwa związana z nawiasami oznacza - trochę się boję, ale chcę. Chcę pogadać.Jak poznać faceta, który kocha. Ja poznać, że facet który kocha rokuje? Czy męski świat spotyka się z kobiecym? Czy możliwa jest miłość na zawsze? Śmiem wątpić. W uszach szumi mi cytat z filmu W. Allena "Manhattan": Może udzie stworzeni są do wielu krótkotrwałych związków? Napiszcie. Chyba nie tylko ja się nad tym zastanawiam...

Gość zazwyczaj czuli i wrazliwi
a wiec tacy, którzy kobietom sie nie podobają.

Gość Ukochana
Jezzzu.... (choć żem agnostyczka - ale otwarta). Wiem z całą pewnością, że "życie niczym osobna wyspa" dla mnie się nie stosuje. jestem w szczycie swoich wszelkich możliwości: kompetencje, uroda, wymiary, hm... zarobki. A jednak. Nie wychodzi. Zbyt ufna. Pewnie tak. Naiwna? Tak! Nie chcę brzmieć jak jedna z biznesłomen - pisownia celowa. Mam wiele koleżanek z tego gatunku. Kompletnie się nie rozumiemy... Ja szukam, szukam, szukam dorosłego mężczyzny. Albo chociaż chłopca który ma zadatki... Ale wiecie co, jeśli znajdę kobiety, które (chociaż marza, pragną, pożądaja!!!) wiedzą "co jest w życiu najważniejsze", to ja, zagubiona, do nich dołączę.

Gość hmhhmmhhhmmm
Przede wszystkim BARDZO wrazliwi, potrafia plakac jak dziecko...

Gość Cessna_Pajper
Ukochana? Zajrzyj w temat "Co to jest miłość?" a wiele spraw Ci się wyjaśni. Wprawdzie większość wypowiedzi w tej sprawie pochodzi od kobiet ale to może i lepiej.

Gość Ukochana
Pijawko! grupa krwi ta sama! Jestem dobrze zbudowaną Skorpionicą (błagam! bez uprzedzeń!;S to najwerniejsi przyjaciele, najlepsi kochankowie. Tylko mściciele - też najgorsi.... :)))

Gość Ukochana
cessna pajper. Ale skąd Ty wiesz, że. To prawda, napisałam tam , gdzie najczęściej wypowiadają się kobiety. Ale chcę poznać (również i zdecydownie!) sposób myślenia męski> Wiem, że tu zaglądacie... W sumie nie. Nie. Jestem nie konsekwentna. Troszkę dyskredytujęmeżczyzn licząc, że kobiety napiszą. A tak naprawdę wierzę, że faceci też napiszą. Faceci piszcie. Ale kobiety nade wszystko. Kurde. Hormony? Chyba tak....

Gość Ukochana
Jestem na prawdziwym rozdrożu. Zwykle tylko czytam. ale teraz postanowiłam dołączyć (- żadna nowość!!! - I KNOW!). Nie istnieją tacy... Naprawde? A jesli istnija? A może to jest jedynie etap w ich zachowaniach godowych? A może mamy preyspozycje żeby "wyławiać' tylko wadliwie na nas działające osobniki" gdyz nas tak - sprzecznie z naturą wyuczono? Kobiety!!!! Oglądam masowo komedie romantyczne. Myślę: "ktoś zainwestował mnóstwo dolarów w pewien schemat - relacje damsko-męskie w XXI wieku. Na prno? Czy to tylko marzenie? Niedocignione?

Moj mezczyzna uwaza mnie za 7-my cud swiata :O ...az do przesady, zna moje wady ale kompletnie mu nie przeszkadzaja-wrecz czasem mam wrazenie, ze dla niego to nie sa wady :O, jesli cos planuje to w pierwszej kolejnosci mysli o mnie- czy mi to bedzie odpowiadalo, czuje, ze nie ma w jego zyciu nikogo ani niczego wazniejszego ode mnie...To sa czyny...ale poza nimi jest jeszcze poczucie, ze ktos Cie kocha i tego juz nie da sie opisac :O

Ja takiego , który tak naprawdę , naprawdę kocha nie spotkałam.:O Przynajmniej ich czyny nie potwierdzały słów . Może mam za wysokie wymagania :O

Gość Ukochana
Moje błędy otr wynikają z nieznajomości urządzenia! Broń Boże z dyletanctwa.Choć akceptuję błędy wystukane w emocjach, w silnych emocjach.. Jestem b. młoda. I w wielkiej potrzebie... kocham, male czy tylko ta a rola w życiu się liczy...

Gość Mariolek
rano szybciutko wstaje i leci po sniadanko i kupuje kg truskawek bo wie ze uwielbiam.. potem to sniadanko robi .. pozniej mija troszke czasu robi obiadek :p a potem wszystkim mowi ze uwielbia kiedy jestem zadowolona i robi to bo mnie kocha.. a jak idziemy się kąpać to mnie całą sam myje... stoi i szoruje jak dzidziucha :) no i jak czasem ja niedobra mu przykrość sprawie to placze... :( i ja tez wtedy zaczynam plakać... :( a poza tym to za babami się ogląda a jakze! ale i tak wiem ze tylko mnie kocha i zdjąłby mi gwiazdkę z nieba

--> Carrie Bradshaw { Szanuje mnie , traktuje na równi i pomaga wtedy , kiedy go potrzebuję. } To kup sobie robota. A co z miłością planktoniczną ? :o

Gość mój chłop mnie kocha
a ja jego:) szanuje mnie , traktuje na równi i pomaga wtedy , kiedy go potrzebuję a nawet wtedy, gdy sama dałbym sobie radę. jest troskliwy, czuły i wyrozumiały. ale długo go szukałam;)

Gość Ukochana
Carrie, czy Masz jakieś prsyaciółki...? Czy jakaś kobieta powierzyła Ci jak\iś swój ból...?

na podstawie jednego przykładu - chociaż może to za mało, żeby uogólniać, ale trudno - stwierdzam, że są wspaniali :)

Ty chyba Myrevin nie wiesz co piszesz.:O Zreszta nie sądzę , abyś był dobrym doradca w sprawach miłości. Ukochana - dlaczego o to pytasz? Kiedyś miałam , taka która mi się wypłakiwała , a ja jej. Teraz jest daleko.:(