Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukochana

jacy są, mężczyźni którzy naprawdę kochają

Polecane posty

Gość Ukochana
Nie zostawiajcie mnie. Widzę, że Wasze zainteresownie słabnie. Czy obecnie chodzi nam jedynie o samców? Zarabiających? Pozornie silnych - bo na pozycjach w swoich korporacjach...? Na bardzo krótko. Bo młode samce czekają.... Kobity kochane, Pierwszy raz w życiu mam taki dysonans... Jak to... Jak to?....

Gość oto i ja..
:-D wymarzeni, cudowni, moi :-p

Gość nikt taki sobie
patrzy na Ciebie ukradkiem kiedy cos robisz, jego oczy same sie smieją do Ciebie.Dzwoni tylko po to zeby powiedziec ze Cie kocha.Budzi Cie rano slodkim "kocham Cie".Twoje wady są dla niego zaletami.Nie przynosi Cie codziennie kwiatów ale wie,ze lubisz np.oliwki i wyciągnie sloiczek z kieszeni chociaż sam ich nie cierpi.Ja ma tak od 2 lat.I myslae,ze to jest własnie to.Facet kocha.

Gość Ukochana
No nie paliłam. Ale mam sytuyację. Mocno iwestowałam w tego jedynego A ciągle mam sygnały że się nie udało. Mam 35 lat.fck, chyba wystarczy tych nie trafionych, mocno nie odpowiednich....

Bo to sie Ukochana nie inwestuje :O Ten jedyny sie znajduje ni z tego ni z owego :D Chociaz powiem szczerze, ze tez troche to u mnie trwalo zanim sie znalazl. Juz nawet zdazylam sie oswoic z mysla, ze zawsze bede sama a tu nagle wszystko sie zmienilo ;)

Gość Ukochana
Bonny, jakaś garść szczergółów,porad by sie przydała....

Gość Ukochana
Kurduplu, nielubiący siebie.... Ktoś Ty?

Ukochana, Na to nie ma rady :O Wiesz, ja nigdy sie opinia ludzi i rodziny nie przejmowalam wiec samam siebie nazywalam stara panna :) Myslalam, ze nie nadaje sie do zwiazkow-bo wczesniej nie wychodzilo, bo jakis czas z nikim nie bylam. Potem ni z tego ni z owego zobaczylam mojego faceta i to naprawde byla pewnosc od p[iuerwszego wejrzenia :) A po pierwszej naszej rozmowie juz nic nie bylo wazne tylko on :) To Cie trafia jak piorun, nigdy nie wiesz kiedy:)

Gość nikt taki sobie
Widocznie nie trafiłas na TEGO.Bylam mezatka 15 lat.Myslalam ze to ten.Bzdura!!!Patrz i obserwuj.Znajdziesz go.albo on Ciebie.Takie rzeczy sie czuje.Zycze Ci ,zebys wyczuła ten moment.

Gość nikt taki sobie
Popatrz na Bonny Castle i na mnie.To jest własnie jak piorun.Szukaj a znajdziesz.Wtedy nie bedziesz miala potrzeby zadawania takich pytan.nawet nie wejdziesz na kafeterie.A dlaczego ja tu jestem teraz?skoro niby jestem szczesliwa? Bo moj ukochany jest teraz w pracy.a ja...chce pomagac i sie dzileic sazczesciem.Ijuz

Gość doswiadczenia
17:23 super to prawda:) moj tez w pracy;)

Gość mała-er
teraz to nie potrafie na to pytanie odpowiedziec myslalam ze takiego mezczyzne posiadam,takiego ktory kocha naprawde mylilam sie zmienil sie i to bardzo po slubie dla jasnosci,jestem z nim bo go kocham,ale czasami tez ze wzgledu na dzieci a co ciekawsze to bardzo czesto mysle o innych facetach jest mi ciezko bo jestem w 1 wielkiej kropce

Gość Szopen
takich nie ma, wiem to po sobie