Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa

Ile powinnam wziąść pieniędzy jako OPIEKUNKA do kilkuletniego dziecka??

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa

będę pracowac cały miesiąć, w godzinach od 11-17. Ile powinnam zarzyczyć sobie na godzinę?? ja będę do tej dziewczynki dojeżdżac,będziemy siedziec u niej w domu, ewentualnie wyjścia na polko, mam ją tylko karmic i się z nią bawic (jedzenie ich). Mieszkam w Krakowie.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
ponoc jest bardzo grzeczna. Jej rodzice kazali mi się zorientowac ile , tak samo oni gdzies poszukają. Pomóżcie

Gość wziąć a nie wziąść
to po pierwsze

Gość a po drugie
Ty z krakowa jestes?

Gość zalezy...............
mysle ze 6-8zl

Gość Liiliia
8 zl to by byla niezla sumka, ale generalnie za opieke na dzieckiem rodzice licza sobie miesiecznei ok 5 stow , w wiekszym wymiarze godzin

Gość ja tam nie wiem
jak jest teraz, ale 5 zlotych to ja bralam za godzine 3 lata temu... w krakowie tez. a i o 6 slyszalam. mysle, ze teraz to troche lepiej wyglada cenowo...

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
tak jestem z krakowa. będę dojeżdżać kilkanaście przystanków tramwajem. Nie rozmawiałam jeszcze z tymi rodzicami na temat warunków pracy, wiem tyle że będziemy u niej w domu. Mamy narazie zorientowac się w cenach. Godziny ustalili oni. Od 11-17 od poniedziałku do piątku,może tez soboty. Dziewczynka bardzo grzeczne, mam tylko pilnowac żeby jadła bo jest chudzinka. Ma 4 latka. Jedzenie ich. Przypuszczam że ja u nich nie będę jadla, więc to nie będzie wliczone. To mysliscie ze jak powiem że minimum 6 zł to będzie ok? chciałabym z 8 zł ale 6 zł tez nie jest źle.

Gość 8zł to gdybyś miała referencje

Gość gorzej niż ostatnio
To praca od poniedziałku do piątku??

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
tak od poniedziałku do piątku. W soboty juz raczej nie. I ta opieka tylko na lipiec.

Gość 5 zl na h
bym ci dala.. widac, ze jestes zielona..

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
no przeciez nigdy nie pilnowalam dziecka to skad mam wiedziec! kierunek nauki tez mam inny! poprostu grzecznie pytam żeby zorientować się czego mamy się spodziewać.

Gość 5 zl na h
w sensie opieki nad dzieckiem

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa
no trudno zeby nie skoro mam dopiero 19 lat, swoich dzieci nie mam. A logiczne chyba ze skoro pytam ile powinnam wziąść to jestem w tym zielona, no nie? proste i jasne

Gość doswiadczona opiekunka
mysle, ze od 6 zl, mozesz jeszcze umowic sie na 5zl i np zwrot za bilety - zalezy co ci sie bardziej oplaca mozesz przedstawic rodzicom co bedziesz robic z ta mala i wowczas moze szala pojdzie na twoja strone. Np. powiedz im, ze w ladna pogode pojdziecie na spacer, na rower - generalnie, ze bedzie miala wakacje - moze gdzies pojedziecie na wycieczke, moze na lody, moze jakis piknik w parku ..... - w zaleznosci jak rodzice sa otwarci. Oczywiscie na to wszystko powinnas dostac pieniadze ekstra. W przypadku deszczowej pogody to zorganizuj jej jakies zajecie - typu robienie obrazka dla mamy, domek z pudelka po butach itd. Dzieci takie rzeczy uwielbiaja. Musisz tez pamietac, ze opieka nad dzieckiem nie moze byc taka, ze ty sobie czytasz gazete, a dziecko oglada bajki. Generalnie jezeli dasz im znac, ze bedziesz pracowac solidnie to mozesz liczyc na wiecej pieniedzy. W ogole zasada jest taka, ze jezeli dziecko jest szczesliwe to i rodzice, a co za tym idzie.... Powodzenia zycze i daj znac jak ci poszlo

Gość 15 zl za godzine

Gość Kalliinna
Zarabiając 5 zł za godzinę w ciągu miesiąca zarobiłabyś 600 zł, to naprawdę nieźle. Zważywszy, ze mam koleżankę, która pracuje jeszcze więcej od Ciebie, a wyciąga ledwo 350 zł.

Gość od 10-15 zł za h
+ powinni placić ci za dojazdy