Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoś30

Mam problem, który polega na tym, że...

Polecane posty

Gość Małgoś30

Mam problem, który polega na tym, że co jakiś czas pojawiają się w moich miejscach intymnych krosty średnicy ok. 1 cm. Najczęściej są pojedynczo, choć czasem po kilka. Na początku są małe ale za 2-3 dni powiększają się i trochę bolą. W środku jest ropka. Dodam, że mam to już ok. 2 lat a gin nic mi nie poradził bo akurat ich nie widział. Czy to wynik jakiejś bakterii? Kto może mi coś doradzić?

Gość lkakaka
tez takie mam,,

Gość Małgoś30
A leczyłaś to jakoś? Ja brałam globulki dopochwowe antybakteryjne ale to nic nie pomogło.

Gość to pewnie opryszczka

Gość ja też to mam

Gość poradaaaa

Gość a moze mozeee
sa ta wrastajace wloski z ktorych robi sie pryszcz z ropa,czasem ja tak mam,trzeba wyjac tego wlosa i znika szybko;-)

Gość poradaaaa
jezeli golisz sie maszynka to moze byc powodem tych krostek stosuj Alantan zasypke lub inna masc a na te krostki masc wysuszajaca.

Gość a moze mozeee
ja smaruje sie po goleniu sudocremem,tez cos takiego jak alantan,ale raz na jakis czas cos takiego sie zdarzy;-)

Gość ktoska
Ale one wyskakują na wzgórku czy na wargach> Jesli na wargach to moze to byc kaszak...w sumie nie groxnego. Zatykają sie jakies kanaliki i powstaje taki bąbel

Gość kayeeen van hess
to moze tez byc hpv?

Gość Małgoś30
Te krosty robia się i na wzgórku i na wargach - różnie. Dodam, że nie jest to na pewno wynikiem golenia. Nie wiem czy to jest kaszak bo on ma raczej inna strukturę a to jest taki bąbel z ropą i krwią. blee

Gość zrob sobie WR

Gość to jest rodzaj opryszczki
też to miałam jest na to mnóstwo skutecznych maści!!!!! idź do ginekologa nie mam pojęcia na co czekasz w ogole:o

Gość monika sde
a ja mam taki problem ze uwielbiam obciągać z połykiem :classic_cool:

Gość to jest rodzaj opryszczki
to nie jest problem to powod do dumy:D

Gość a ja tam mam jak
mi sie cipka spoci to mi takie bąble wyskakują

Gość Małgoś30
Byłam u gin ale nie miałam akurat tych objawów i nie miałam jej co pokazać a z opisu to nie wystarczy. Badanie WR też miałam i jestem zdrowa.

Gość mysle ze to opryszczka
Wyglada mi to na opryszczke zovirax skutecznie pomaga. Sa ludze co maja opryszczek na ustach a sa tacy co na ...... nalezysz moze do tej drugiej grupy Mój maz mnei zaraził tym swinstwem . Ale mozna z tym zyc Raz mi sie tylko objawiło i prze wielw wiele lat nie miałam z tym porblemu

Gość Małgoś30
Faktycznie nigdy nie miałam opryszczki na ustach. Ale czy zovirax też można stosowac w okolicach intymnych? Nie podrażni nic? A poza tym czy w przypadku opryszczki te krosty też są z ropą i wyglądają jak bąble?

Dokladnie tak , nie wyglada to ładnie.Ja nic nie czułam no moze lekko szczypało . Zovirax przepisał mi moj ginekolog kiedys była to bardzo droga masc nie wiem jak teraz . Aha i brałam jeszcze specjalnie robione na zwmowienie globulki a raczej jedna globulke taka duza. Mozesz sama spróbowac Zoviraxu bez problemu:) Zycze powodzenia

Gość Małgoś30
Dzięki za pomoc :-D Muszę o tym trochę poczytać i może sama zasugeruję mojej gin, że to może być opryszczka. Ale jeśli opryszczka jest zaraźliwa to czemu mój mąż nie ma tych problemów? Wcześniej były wpisy o brodawkach, które prowadzą do raka szyjki macicy. Trochę się wystraszyłam ale to raczej nie jest to.

mysle ze nie miał bo moj maz tez nie mial zadnych obiawow a był nosicielem Najgorsze to to ze opryszczka jest przenoszona tylko droga pluciowa wiec jezeli on sie zarazil to tylko od kogos . Ja tylko moglam od niego bo nie miałam innego partnera. W zasadzie to juz zapomnialam o tej opryszczce. Ponoc moze ona sie ujawniac w chwilach osłabienia organizmu , ale tak jak pisze wtedy raz mialam potem juz nigdy wiecej.